4/5 - (4 امتیاز)

سوپ کرفس و هویج با خامه یه سوپ متفاوت و خاص! بدون اغراق یکی از خوشمزه ترین سوپ هایی که تا امروز پختم. طعمش عالیه. اگه این سوپ خوشمزه رو نپختین مطمئن باشین خیلی چیز از دست دادین! پس این سوپ بی نظیر رو حتما بپزین. مخصوصا تو شب های سرد زمستونی از طعم بی نظیر این سوپ داغ لذت ببرین.

اول سوپمون رو معرفی کنم بعدشم بریم سراغ طرز تهیه اش. اسم سوپمون سوپ چاودر کرفس خامه ای انگلیسی هست. England creamy celery chowder soup

مواد لازم برای تهیه سوپ کرفس و هویج با خامه برای ۶ الی ۸ نفر

  • پیاز ۲ عدد
  • هویج کوچک ۲ عدد
  • کرفس کوچک ۱ عدد
  • سیر ۱ الی ۲ حبه
  • ماکارونی با شکل دلخواه ۱ لیوان
  • (من از شکل استوانه استفاده کردم.)
  • آب مرغ ۲ لیتر
  • آب جوش ۱ لیتر
  • نمک
  • روغن و کره چند قاشق سوپ خوری
مواد لازم برای روی سوپ
  • ژامبون (برای هر نفر ۱ ورق)
  • گوشت یا مرغ بودنش بستگی به سلیقه ی خودتون داره.
  • کره ۱ قاشق سوپ خوری
  • جعفری ریز خرد شده
  • خامه ی آشپزی
  • لیمو ترش تازه
  • فلفل پولکی

دستور پخت سوپ کرفس و هویج با خامه

طرز تهیه سوپ کرفس و هویج

برای پخت سوپ، کره و روغن را در قابلمه میریزیم تا گرم شود. پیاز نگینی خرد شده را میافزاییم و تفت میدهیم تا نرم و طلایی شود.

سوپ کرفس و هویج با خامه

هویج نگینی خرد شده را میافزاییم و تفت میدهیم تا هویجها هم کمی نرم شوند.

سوپ کرفس انگلیسی

سپس کرفس ریز خرد شده را هم میافزاییم و چند دقیقه تفت میدهیم. (فقط از مغز کرفس برای سوپ استفاده میکنیم.) سپس آب مرغ و آب جوش و سیر ریز خرد شده را میافزاییم و در قابلمه را میگذاریم تا سوپ بجوشد.

سوپ چاودر کرفس خامه ای

پس از آنکه سوپ جوش آمد، حرارت را ملایم میکنیم تا همه ی سبزیجات به خوبی بپزند وقتی سوپ پخت، ماکارونی را هم اضافه میکنیم و باز در قابلمه را میگذاریم ماکارونی بپزد و سوپ لعابدار و جاافتاده شود. در آخر، نمک سوپ را اندازه کرده حرارت را خاموش میکنیم.

سوپ کرفس با خامه
برای تاپیک سوپ، ورقه های ژامبون را بلند و باریک برش داده و با ۱ قاشق کره داخل تابه میریزیم و حدود ۱۰ دقیقه با حرارت ملایم تفت میدهیم تا ژامبون ها تغییر رنگ بدهند و سرخ شوند.

مقداری از سوپ را تدریجا روی خامه ی آشپزی میریزیم تا خامه گرم شود. خامه ی گرم را به سوپ اضافه میکنیم و پس از سرو، ژامبون سرخ شده را وسط سوپ میریزیم و رویش جعفری ریز خرد شده و فلفل پولکی را میریزیم و کنارش حلقه ی لیموترش تازه را میگذاریم و سوپ را داغ سرو میکنیم. نوش جان