سوپ ورمیشل ترکی یه سوپ جذاب و خوشمزه ست که مخصوص کشور ترکیه هست و طعمش بی نظیییره! امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.
مواد لازم برای تهیه سوپ ورمیشل ترکی
مواد لازم برای گوشت قلقلی
- گوشت چرخ کرده 250 گرم
- پیاز رنده شده و آب گرفته شده 1 عدد کوچک
- سیر رنده شده 1 حبه
- آرد سوخاری یک و نیم قاشق غذاخوری
- آرد سفید نوک قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه بمقدار لازم
- پودر زیره نصف قاشق چایخوری (به دلخواه)
- نعناع خشک 1 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای پایه سوپ ورمیشل
- نخود پخته 1 لیوان
- رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
- کره 1 قاشق غذاخوری
- روغن 1 قاشق غذاخوری
- رشته ورمیشل 2 قاشق غذاخوری
- آرد 1 قاشق غذاخوری
- آب جوش 4 لیوان (میتونید بجای آب جوش از آب مرغ یا آب گوشت پخته شده که از قبل دارید هم استفاده کنید.)
طرز تهیه سوپ ورمیشل ترکیه ای
برای شروع ابتدا تمام مواد لازم برای کوفته های قلقلی رو داخل ظرفی باهم خوب مخلوط میکنیم و ورز میدیم و بعد به صورت قلقلی های کوچیک شکل میدیم و روی ظرف رو میپوشونیم و یک ساعت در یخچال استراحت میدیم و سپس با روغن سرخ میکنیم.
وقتی دو طرف قلقلی ها خوب سرخ شد کمی کره و نعناع خشک روی قلقلی ها میریزیم و بعد از یکی دو دقیقه تفت دادن از روی حرارت برمیداریم.
در همین فاصله که گوشت قلقلی هارو آماده میکنیم داخل قابلمه آرد رو همراه روغن و کره کمی تفت میدیم تا بوی خامی آرد گرفته بشه، سپس رب گوجه رو اضافه ک مجدد تفت میدیم تا رنگ رب باز بشه، سپس کم کم آب رو به قابلمه اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا آرد گلوله نشه.
سوپ که شروع به جوشیدن کرد نخود پخته و رشته ورمیشل رو اضافه کنید، نمک و فلفل هم اضافه کنید و اجازه بدید ورمیشل نرم بشه.
وقتی ورمیشل نرم شد کوفته هارو که با کمی نعناع خشک و کره تفت دادیم به سوپ خوشمزمون اضافه و سرو میکنیم، طعمش فوق العاده عالی و بینظیره.