5/5 - (3 امتیاز)

این نون قندی خوشمزه و خوش عطر بافتی فوق العاده داره که خیلی سریع و راحت درست میشه! یه نون ساده ولی خوشمزه و نوستالژی که بدون ورز دادن و با مواد اولیه خیلی‌ ساده درست میشه! نگم از عطر نون که کل خونه رو پر میکنه!

مواد لازم برای تهیه نان قندی با ماست

  • تخم مرغ یک عدد
  • آرد قنادی دو لیوان و نصف
  • ماست نصف لیوان
  • روغن نصف لیوان
  • شکر نصف لیوان
  • گلاب دو قاشق غذاخوری
  • زعفران دوقاشق غذاخوری
  • وانیل نصف قاشق چایخوری
  • بیکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
  • عسل دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه نان قندی با ماست بدون خمیرمایه

طرز تهیه نان قندی با ماست

 

برای شروع ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ رو از هم جدا به زرده ی تخم مرغ گلاب زعفران و انیل و شکر رو اضافه و هم میزنیم ذرات شکر خوب حل بشه چند بار ظرف رو دور گیری میکنیم.

حالا ماست و روغن رو اضافه و خوب هم بزنید تا مواد یکدست بشه.

بیکینگ پودر رو به آرد اضافه و خوب مخلوط کنید. چون آبخور آردها با هم متفاوته بهتره که کم کم به مواد اضافه بشه.

این خمیر کمی چسبنده س نیاز به آرد اضافه نداره. کف ظرف رو چرب و خمیر نون قندی رو به ظرف منتقل میکنیم و چون خمیر چسبنده ست با کیسه فریزر پهنش میکنیم و روی خمیر رو با چنگال با سیخ چوبی سوراخ ایجاد میکنیم.

به سفیده تخم مرغ وانیل گلاب و زعفران اضافه و مخلوط میکنیم و با برس روی خمیر رو رومال میزنیم.

مغزیجات دلخواه رو روی خمیر بپاشید و در فر از قبل گرم شده به دمای ۱۷۰درجه به مدت بیست دقیقه قرار میدیم.

ابتدا شعله پایین رو روشن کنید بعد از ده دقیقه چک کنید اگه نون قندی از اطراف طلایی شده شعله پایین رو خاموش و شعله بالا رو روشن کنید تا نون قندی داغه با عسلی که با گلاب رقیق شده رومال بزنید و یه پارچه نخی روش بگیرید تا خنک بشه و بعد برش بزنید و نوش جان کنید.