4.2/5 - (4 امتیاز)

نان قهوه (پاپاروتی) رو امتحان کردید؟ این نون عشق منه! یه نون نرم با یه کراست ترد قهوه ;i داخلشم شکلات صبحانه و کرمفیل داره.

مواد لازم برای تهیه نان قهوه (پاپاروتی)

مواد لازم خمیر مایه

  • خمیر مایه ۱۲ گرم
  • آب ۱۰۰ گرم
  • شکر یک قاشق چای خوری
  • آرد ۴ قاشق غذاخوری

این مواد رو باهم کامل مخلوط میکنیم و روشو میپوشونیم و صبر میکنیم تا عمل بیاد.

مواد لازم خمیر

  • تخم مرغ ۳ عدد
  • شکر ۱۰۰ گرم
  • شیر ۱۰۰ گرم
  • روغن مایع ۸۰ گرم
  • نمک یک قاشق چای خوری
  • وانیل یک قاشق چای خوری
  • آرد ۶۰۰ گرم

مواد لازم کراست

  • آرد ۱۰۰ گرم
  • کره ۷۰ گرم
  • پودر قند ۴۰ گرم
  • تخم مرغ یک عدد کوچیک
  • بکینگ پودر یک قاشق چای خوری
  • پودر قهوه ۲۰ گرم

طرز تهیه نان قهوه (پاپاروتی)

طرز تهیه نان قهوه

برای شروع ابتدا شیر و روغن و شکر و تخم مرغ و نمک و وانیل رو باهم میزنیم. بعد خمیر مایه عمل امده و نصف آرد رو اضافه میکنیم و ورز میدیم.

مابقی آرد رو کم کم اضافه میکنیم و تا جایی آرد میریزیم که چسبندگیش کم باشه و خمیر یکدست شده باشه. روشو میپوشونیم و یه جای گرم یکی دو ساعت استراحت میدیم.

برای کراست مواد خشک رو الک میکنیم و با بقیه مواد مخلوط میکنیم. داخل مشما میذاریم و صافش میکنیم و میذاریم توی یخچال. بعد از یک ساعت درش میاریم به ده قسمت ۲۵ گرمی تقسیم میکنیم و گردش میکنیم و دوباره میذاریم یخچال.

توی این مدت خمیر هم حجیم شده، پفش رو میگیریم و به ده تا چونه ۱۰۰ گرمی تقسیم میکنیم. روشو میپوشونیم و ۲۰ دقیقه استراحت دوم میدیم.

یدونه خمیر قهوه رو بین مشما باز میکنیم و روی یه چونه خمیر میکشیم و از زیر فیکسش میکنیم و میچینیم توی سینی فر.

همه چونه هارو با یک لایه خمیر قهوه کاور میکنیم و با فاصله توی سینی فر میچینیم. دوباره روشو میپوشونیم و بهش استراحت میدیم تا زمانی که حجمش دو برابر بشه.

فر رو از قبل با دمای ۲۰۰ روشن میکنیم. وقتی داغ شد دما رو روی ۱۸۰ برقی میذاریم و نون ها رو به مدت ۲۵ دقیقه داخلش میذاریم.

برای پر کردن داخلش من از ترکیب شکلات صبحانه و کرمفیل استفاده کردم. اگه طعم قهوه رو دوست دارید قطعا عاشق این نون میشید. اگر قهوه دوست ندارید بجاش پودر کاکائو بریزید.