نان قهوه (پاپاروتی) رو امتحان کردید؟ این نون عشق منه! یه نون نرم با یه کراست ترد قهوه ;i داخلشم شکلات صبحانه و کرمفیل داره.
مواد لازم برای تهیه نان قهوه (پاپاروتی)
مواد لازم خمیر مایه
- خمیر مایه ۱۲ گرم
- آب ۱۰۰ گرم
- شکر یک قاشق چای خوری
- آرد ۴ قاشق غذاخوری
این مواد رو باهم کامل مخلوط میکنیم و روشو میپوشونیم و صبر میکنیم تا عمل بیاد.
مواد لازم خمیر
- تخم مرغ ۳ عدد
- شکر ۱۰۰ گرم
- شیر ۱۰۰ گرم
- روغن مایع ۸۰ گرم
- نمک یک قاشق چای خوری
- وانیل یک قاشق چای خوری
- آرد ۶۰۰ گرم
مواد لازم کراست
- آرد ۱۰۰ گرم
- کره ۷۰ گرم
- پودر قند ۴۰ گرم
- تخم مرغ یک عدد کوچیک
- بکینگ پودر یک قاشق چای خوری
- پودر قهوه ۲۰ گرم
طرز تهیه نان قهوه (پاپاروتی)
برای شروع ابتدا شیر و روغن و شکر و تخم مرغ و نمک و وانیل رو باهم میزنیم. بعد خمیر مایه عمل امده و نصف آرد رو اضافه میکنیم و ورز میدیم.
مابقی آرد رو کم کم اضافه میکنیم و تا جایی آرد میریزیم که چسبندگیش کم باشه و خمیر یکدست شده باشه. روشو میپوشونیم و یه جای گرم یکی دو ساعت استراحت میدیم.
برای کراست مواد خشک رو الک میکنیم و با بقیه مواد مخلوط میکنیم. داخل مشما میذاریم و صافش میکنیم و میذاریم توی یخچال. بعد از یک ساعت درش میاریم به ده قسمت ۲۵ گرمی تقسیم میکنیم و گردش میکنیم و دوباره میذاریم یخچال.
توی این مدت خمیر هم حجیم شده، پفش رو میگیریم و به ده تا چونه ۱۰۰ گرمی تقسیم میکنیم. روشو میپوشونیم و ۲۰ دقیقه استراحت دوم میدیم.
یدونه خمیر قهوه رو بین مشما باز میکنیم و روی یه چونه خمیر میکشیم و از زیر فیکسش میکنیم و میچینیم توی سینی فر.
همه چونه هارو با یک لایه خمیر قهوه کاور میکنیم و با فاصله توی سینی فر میچینیم. دوباره روشو میپوشونیم و بهش استراحت میدیم تا زمانی که حجمش دو برابر بشه.
فر رو از قبل با دمای ۲۰۰ روشن میکنیم. وقتی داغ شد دما رو روی ۱۸۰ برقی میذاریم و نون ها رو به مدت ۲۵ دقیقه داخلش میذاریم.
برای پر کردن داخلش من از ترکیب شکلات صبحانه و کرمفیل استفاده کردم. اگه طعم قهوه رو دوست دارید قطعا عاشق این نون میشید. اگر قهوه دوست ندارید بجاش پودر کاکائو بریزید.