4.1/5 - (31 امتیاز)

نـون اهـری یا کلوچه اهری خوشـمزه ترین و ساده ترین نونه. امیدوارم که این نون سنتی و خوشمزه رو درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.

مـواد لازم برای تهیه نان اهری تبریز

  • آرد قـنادی دو دوسوم لیوان معادل ۳۲۰ گرم
  • پـودر قـند یک لیوان سرخالی
  • تخم مرغ یک عدد
  • روغـن مایع نصف لیوان (صد گرم)
  • پودر زنجبیل یک قاشق چای خوری سرخالی
  • ماست شیرین نصف لیوان (صد گرم)
  • زعفران غلیظ یک قاشق غذاخوری
  • زرده تخم مرغ یک عدد
  • سـرکه یک قاشق غذاخوری (نوعش فرق نمیکنه)
  • بیکینگ پودر یک قاشق غذاخوری سرخالی

سـعی کنید از ترازو اسـتفاده کنید تا بـه مشکل برنخورید.

طرز پخت طرز تهیه نان اهری تبریز

طرز تهیه نان اهری
اول از همه داخل ظرفی ماست و بیکینگ پودر و سرکه رو با هم مخلوط کنید تا پف کنه.

طرز تهیه نان اهری در فر

تخم مرغ همراه پودر قند الک شده چند دقیقه با چنگال بزنید تا یکدست بشه اگه پودر قند نداشتید پودر شکر اضافه کنید شکر نباید باشه اگه ندارید شکر داخل غذاساز بریزید چند تا بزنید تا پودر بشه.

طرز تهیه شیرینی اهری

در این مرحله پودر زنجبیل اضافه کنید یکد دقیقه با چنگال بزنید تا خوب مخلوط بشه.

طرز تهیه شیرینی اهری تبریز

ماست و روغن اضافه کنید در حد مخلوط شدن بزنید.

طرز پخت نان اهری

آرد الک زده رو کم کم اضافه کنید با لیسک مخلوط کنید تا خمیر خیلی چسبنده بدست بیاد عزیزان خمیر این نون شبیه شیرمال نیست خیلی شل هست باید یکساعت داخل یخچال استراحت کنه تا خودش بگیره.

طرز پخت نان اهری تبریز

بعد استراحت روی میز کار آرد بپاشید چون چسبنده هست آرد بیشتری بپاشید به وردنه آرد بزنید خمیر اندازه یکسانت باز کنیدو کاتر بزنید من با پیاله زدم.

طرز تهیه نون اهری تبریز

کف قالب کاغذروغنی بزارید خمیر داخلش قرار بدید یک عدد زرده تخم مرغ با زعفران بزنید و با برس روی نونها بمالید با چنگال بعلاوه بزنید.

طرز تهیه شیرینی اهری خانگی

در فر از قبل گرم شده روی ۱۷۰ درجه به مدت بیست دقیقه بزارید زیر نونها تغییر رنگ داد آمادست میتونید گریل بالارو روشن کنید تا نون اهری ها کامل طلایی بشه.