نان موز و گردو دارچینی یه نون موزی آسان و خوشمزه مناسب برای عصرانه و صبحانه! ساده ترین نان موزی دنیا! این نان موزی خوشمزه بسیار آسون درست می شه شیرینیش ملایم و بافتش مرطوبه و روش با یک لایه شکر قهوه ای و گردو پوشانده میشه!
مواد لازم برای تهیه نان موز و گردو دارچینی
- 3 عدد موز متوسط خیلی خوب رسیده
- 1/2 پیمانه شکر سفید یا ۹۵ گرم
- 1/3 پیمانه شکر قهوه ای یا ۶۰ گرم
- 1/3 پیمانه روغن پخت و پز یا ۶۵ گرم
- وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
- 2 پیمانه آرد یا ۲۸۵ گرم
- ۱/۲قاشق چایخوری جوش شیرین
- بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
- 1 و ۱/۲قاشق چایخوری دارچین
- ۱/۴قاشق چایخوری نمک
- 1 پیمانه گردوی خرد شده یا ۱۲۰ گرم
مواد لازم برای تاپینگ
- 1/4 پیمانه شکر قهوه ای
- مقداری گردو خرد شده به دلخواه
دستور تهیه نان موز و گردو دارچینی خوشمزه و مقوی
قبل از شروع فر را با دمای۱۷۰ درجه گرم کنید.
برای شروع ابتدا یک قالب لوف ۲۲ سانتی رو با کاغذ بپوشانید طوری که از دو طرف بلند تر باشد که راحت کیک از قالب جدا بشه.
موزها را پوست بگیرید و با چنگال یا پوره کن سیب زمینی در یک کاسه بزرگ بریزید و آنها را خوب له کنید.
شکر، شکر قهوه ای، روغن و وانیل را به کاسه اضافه کنید. هم بزنید تا خوب مخلوط شن.
آرد و بیکینگ پودر و دارچین و جوش شیرین نمک الک شده را به کاسه اضافه کنید
همه چیز را با هم در فقط حد مخلوط شدن هم بزنید. فقط زیاد مخلوط نکنید ملات نان غلیظه.
گردوها را اضافه کنید به صورت دورانی و به آرامی مخلوط کنید.
با پشت قاشق خمیر را داخل قالب آماده شده بریزید و روی آن را صاف کنید. روی آن شکر قهوه ای و گردو بپاشید.
به مدت 50 دقیقه یا تا زمانی که سیخ تمیز خارج بشه.
فر را از قالب خارج کرده و آن را روی توری قرار دهید تا خنک بشه. قبل از اینکه آن را ازقالب خارج کنید، اجازه دهید نان حداقل ۵ دقیقه داخل قالب بمونه تا کمی خنک بشه. برش بزنید و سرو کنید. نوش جان