4.4/5 - (61 امتیاز)

کاپ کیک دبل چاکلت کافی شاپی یه کاپ کیک محشر و حسابی خوشمزه و فوق العاده، کافی شاپی و مجلسیه و برای عصرونه و دورهمی ها بی نظیره! امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.

مواد لازم برای تهیه کاپ کیک دبل چاکلت کافی شاپی

  • تخم مرغ ۳ عدد
  • روغن مایع ۱۲۰ گرم (نصف لیوان)
  • شکر ۲۲۰ گرم (یک لیوان)
  • شیر ۲۵۰ گرم (یک لیوان)
  • پودر کاکائو ۴۰ گرم ( حدود ۴ قاشق غذاخوری)
  • آرد سفید ۲۵۰ گرم (یک و دو سوم لیوان)
  • شکلات تخته ای ۱۵۰ گرم
  • وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
  • بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ قاشق مرباخوری)

طرز تهیه کاپ کیک دبل چاکلت کافی شاپی

طرز تهیه کاپ کیک دبل چاکلت کافی شاپی

مواد به دمای محیط برسه.

برای شروع شکلات تخته رو خرد کردم و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا آب بشه.

تخم مرغ و شکر رو با همزن ۳ تا ۴ دقیقه خوب زدم، وانیل ریختم. روغن مایع و شیر رو اضافه کردم یک دقیقه هم زدم. شکلات آب شده ام رو که از گرمی افتاده ( گرم نباشه) داخلش ریختم.

آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو رو ۳ بار الک کردم .داخل موادم ریختم و با لیسک مخلوط کردم. توی قالب کاپ کیک یا مافین از موادم تا دو سوم قالب رو پر کردم ‌ جا برای پف کردن بزارید.

در فر از پیش گرم شده قرار دادم. فر برقی ۱۶۵ درجه حدود ۲۵ دقیقه ، طبقه وسط المنت پایین روشن. فر گازی دمای ۱۷۰ الی ۱۸۰ درجه ، طبقه وسط حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه. بدون فر داخل فر دست ساز هم می تونید بپزید.

بعد از پخت من برای تزیین از گاناش استفاده کردم ۵۰ گرم شکلات رو روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم آب بشه و بعد ۳۰ گرم خامه ریختم و وقتی کاملا مخلوط و یکدست شد از حرارت برداشتم. چون می خوام گاناشم سفت باشه میزان شکلات بیشتر از خامه است. اگربخواید نرمال باشه میزان شکلات و خامه یکسان باشه.

بعد که کمی از حرارت افتاد، داخل قیف یکبار مصرف ریختم و روی کاپ کیک ریختم و روش کمی شکلات چیپسی ریختم.

نکات مهم پخت کاپ کیک دبل چاکلت

  • بسته به اندازه کاپ کیک شما تعداد متفاوته، برای من ۲۹ عدد کاپ کیک در این اندازه شد.
  • می تونید جای قالب کاپ کیک و مافین توی یک قالب بزرگ و به صورت کیک درست کنید، قالب ۲۵ در ۲۰ سانت یا گرد بین ۲۰ تا ۲۳، دما همون دما و تایم پخت ۴۵ الی ۵۰ دقیقه.