کشمش پلو با مـرغ زعـفرانی آوردم براتون! کشمش پلو و مرغ زعفرانی که بهش مرغ وحشی میگن طبخ این مرغ اصلا نیاز به آب نداره اون پیاز کاراملی و آلو پخته انتهای مرغ فوق العاده خوشمزست!
مواد لازم برای تهیه کشمش پلو با مرغ مجلسی
- ران مـرغ به تعداد دلخواه
- پـیاز درشـت سه عدد معادل یک کیلو
- کره صد گرم
- زعـفران پنج قاشق غذاخوری غلیظ
- نمک و فلفل به مـیزان لازم
- دارچین نصف قاشق چای خوری
- پاپریکا یک قاشق چای خوری سرپر
- روغـن مـایع دو قاشق غذاخوری
- کشمش یک لیوان لـیوان
- آلو خورشتی پانزده عدد
دستور پخت کشمش پلو با مرغ مجلسی و خوشمزه
سی گـرم کره رو داخـل تـابه و روی شـعله کم بزارید تا کره ذوب بشه.
پـیاز به صـورت خلالی خـرد کنید نصف پیازو کف تابه بـریزید مـرغ روی پیاز قـرار بدید وبقیه پیاز روی مرغ بریزید و در تابه رو بزارید تا پـیاز به آب بیفته و مرغ پـخته بشه شعله حتما کم بـاشه.
پـیاز حـتما درشـت بـاشه تا بـه آب بـیفته.
بـعد چهل و پنج دقیقه به مـرغ زردچوبه بـزنـید و مرغ برگردونید و سی دقیقه در تـابه رو بـزاریـد تا قسمت دیگه مرغ هم کامل پخته بشه.
بـعد از سی دقیقه در تـابه بر دارید و زعـفران و آلو شسته و خیس داده شده رواضـافـه کنید دیـگه نیاز نیست در تابه رو بزارید زمان بدید تا آلوها پخته بشه ده دقیقه پایانی ادویه های داخل کپشن و سی گرم کره رو اضافه کنید و مرغ بالا پایین کنید تا هر دو طرف سـرخ بشه و پیاز کاراملی بشه اون عزیزانی که خیلی شیرین دوست دارن میتونن دو قاشق غذاخوری به شکر اضافه کنن.
سـه پـیمانه برنج بشوریـد و آبکش کنید سه دقیقه آخر یک لیوان کشمش اضافه کنید و آبکشی کنید ته قابلمه ته دیگ دلخواه بزارید و برنج دم کنید وقتی بخار برنج بلند شد روشو زعفران و باقیمانده کره رو بریزید و چهل دقیقه زمان بدید دم بکشه.