ایـنم از یـه هـویج پـلو خـوشمزه و تا حـدودی مـتفاوت که نـیاز بـه دم کشیدن نداره و فقط مـخلوط میشه و سـرو میشه و فوق العاده خـوشـمزست!
مــواد لازم برای تهیه هویج پلو با مرغ قلقلی
- هـویچ چـهار عـدد نسبتا بـزرگ
- بـرنج سـه پـیمانـه
- مـرغ نـصف سـینه مـرغ بـزرگ
- کشمش دو سـوم لیوان
- زرشک سـه قاشق غذاخوری
- کره صد گـرم
- سـماق یک قاشق مرباخوری
- دارچـین نصف قاشق چای خوری
- آرد نـخودچی یک قاشق غذاخوری سـرخـالی
- زعـفران با دست و دلبازی ریخته بشه
طرز تهیه هویج پلو با مرغ قلقلی
اول از هـمه هـویج بـا رنـده خـلالی کنید مواظب دستتون بـاشید من هـویجام تـا حـدودی ریـز بود نمیشد به اون قسمت بالای رنـده اسـتفاده کنم.
مـرغ هـمراه ده گرم کره، سـماق، دارچـین، نمک، فلفل، آرد نـخودچی و یک قاشق غذاخوری زعـفران خوب ورز بدید قلقلی های ریز کنید نیم ساعتی داخل یـخچال بزارید.
هـویجی که رنده زدید داخـل تـابه بریزید پـنجاه ڱرم کره رو اضـافه کنید چند دقیقه تفت بدید در تابه رو بزارید روی شعله خیلی خیلی کم بزارید در تابه هم بزارید تا هچیج پخته بشه اول بعد سرخ بشه با کره بعد بیست دقیقه یک قاشق غذاخوری زعفران بزنید و از روی شعله بردارید.
قلقلی هارو همراه روغن داخل تابه بریزید در تابه رو بزارید روی شعله کم بیست دقیقه بمونه تا مرغ آب بندازه پخته بشه بعد در تابه رو بردارید شعله زیاد کنید تا سرخ بشه کنار بزارید.
کشمش بشورید خشک کنید همراه بیست گرم تفت بدید کنار بزارید.
زرشک بشورید اجازه بدید آبش کامل بره همراه بیست گرم کره تفت بدید یک قاشق غذاخوری زعفران بزنید کنار بزارید.
بـرنج جداگانه آبکش کنید ته دیگ دلخواهتون بزارید دو قاشق غذاخوری زعفران روش بریزید اجازه بدید چهل دقیقه دم بکشه.
بعد داخل ظرف بزرگی اول چند کفگیر برنج بریزید همه موادی که تفت دادید اضافه کنید خوب مخلوط کنید تا هویج کامل باز بکشه بعد بقیه برنج اضافه کنید و داخل ظرف سرو بکشید ته دیگ دلخواه بزارید و نوش جان کنید.
صد گرم کره برای تفت دادن هویج، برای تفت دادن کشمش، زرشک و داخل مرغ اضافه شده و زیاد نیست بهتره کره حیوانی پاستوریزه یا محلی باشه گیاهی نباشه تا طعم عالی به هویج پلو شما بده.