اومدم با دستور تهیه چیز کیک شکلاتی جذابمون! چیز کیک دبل چاکلت با بیسکویت پتی بور خوشمزه و راحت!
مواد لازم برای تهیه چیز کیک دبل چاکلت با پایه بیسکویت پتی بور
- بیسکویت پتی بور ۲۰۰ گرم
- کره ۱۰۰ گرم
مواد لازم کرم پنیری
- پنیر ویلی ۳۵۰ گرم
- خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
- پودر قند الک شده ۵۰ گرم (دوست داشتید بیشتر بزنید)
- ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری
- شکلات تلخ خرد شده ۲۵۰ گرم
- پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری
- اسانس وانیل ۱ قاشق چای خوری
- بیسکوئیت اورئو ۴ عدد
دستور تهیه چیز کیک دبل چاکلت با پایه بیسکویت پتی بور
برای شروع ابتدا بیسکوییت رو پودر کنید و با کره آب شده اتون ترکیب و کف قالب ۱۸ سانتی که کاغذ روغنی انداختید (قالب کمربندی بود که هیچ. اگه نبود زیر کاغذ روغنی دو تا نایلون باز کنید که لبه هاش از سر قالب بیرون بزنه که راحت در آخر بیرون بیاریدش) کاملا فشرده کنید و داخل فریزر به مدت نیم ساعت قرار دهید.
برای تهیه چیزکیک اول یک قاشق از ژلاتین رو داخل آب سرد بریزید و بعد داخل مایکروفر یا روی بخاری کتری بن ماری کنید تا کاملا شفاف بشه و اجازه بدید خنک بشه.
بریم واسه لایه ی پنیری بیسکوئیتیمون. صد و پنجاه گرم از پنیر و بیست و پنج گرم پودر قند رو کاملا ترکیب کنید و صد گرم از خامه رو به همراه وانیل بهش اضافه کنید و بعد از ترکیب شدنشون، ژلاتین را که رَون هست بهش اضافه کنید.
اگه گوله بود از صافی رد کنید و اگر سفت شده بود باز یه کوچولو گرم کنید که رون بشه. کاملا ترکیب کنید و بهش بیسکوئیت های خرد شده رو اضافه کنید و داخل قالب روی کراست ئبیسکوئیتی بریزید و نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید.
بریم سراغ لایه ی پنیر شکلاتیمون. اول از همه یک قاشق پودر ژلاتینتون رو به روشی که بالاتر گفتیم بن ماری کنید.
دومش هم، بقیه ی خامه که مونده بود رو گرم کنید. (خواست از اطراف حباب بزنه خاموش کنید) و بعد دویست گرم از شکلات ها رو به خامه گرم شده اضافه و ترکیب کنید و کنار بزارید.
حالا دویست گرم پنیر باقی مونده و باقی پودر قند رو با هم بزنید و بهش خامه شکلاتی رو که از دما افتاده اضافه کنید و ترکیب کنید و پودر کاکائو رو داخلش الک کنید و بعد ژلاتین رو اضافه کنید و حالا پنجاه گرم از تکه های شکلات خرد شده اتون که باقی مونده رو هم اضافه کنید و قالب رو از یخچال در بیارید و مایه ی پنیری شکلاتی را روی مواد پنیری ساده امون که خودش رو کمی گرفته اضافه می کنیم و داخل یخچال قرار می دهیم تا کاملا خودش رو بگیره.
من در آخر روش کمی پودر نسکافه الک کردم که بعد به خورد مواد پنیری رفته و این شکلی شده.
نوش جان