کوکی لوتوس خوشمزه ترین مینی کوکی دنیاست و خیلی راحت و بدون نیاز به استراحت دادن آماده میشه، جوش شیرین و بکینگ پودر هم نداره! امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.
مواد لازم برای تهیه کوکی لوتوس
مواد لازم برای حدود 30 عدد
- 1 عدد تخم مرغ
- 70 گرم پودرقند الک شده
- 200 گرم کره همدمای محیط
- 400 گرم آرد قنادی الک شده
- 1 پینچ نمک
برای مغزی
- کرم بيسکوئيت لوتوس
برای تزئین
- شکلات سفید و پودر بيسکوئيت لوتوس یا پودر کوکی لوتوس
طرز تهیه کوکی لوتوس
داخل کاسه همزن تمام مواد بجز آرد رو با هم مخلوط می کنیم و سپس آرد رو کم کم بهش اضافه کرده و با سری پدالی همزن یا با لیسک مواد رو باهم مخلوط کرده و خمیر رو جمع می کنیم.
بسته به جنس آرد ممکنه چند قاشق آرد کمتری نیاز باشه هرکجا خمیر نرم و لطیفی داشته باشیم که به دست نچسبه کافیه از خمیر گلوله های کوچیک برداشته و کمی پهن می کنیم و وسط اونا کرم بيسکوئيت لوتوس که داخل قیف ریختیم میریزیم و خوب خمیر رو جمع کرده و داخل دست گرد می کنیم و داخل سینی فر که کفش کاغذ روغنی انداختیم با فاصله می چینیم.
سینی رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت تقریبی 10 تا 15 (بسته به سایز کوکی) دقیقه میزاریم. فقط کافیه کمی طلایی بشه، بعد از پخت و خنک شدن با شکلات سفید ذوب شده زده و با پودر بیسکوئیت تزئین می کنیم. نوش جان
اگه کرم بيسکوئيت شما سفت شده کافیه مقداری از اونو داخل قیف بریزین و سر قیف رو داخل دستتون بگیرین و کرم رو داخل آب گرم بزارین تا یکم روان بشه، نیازی نیست زیادی شل بشه.
مغزی رو زیاد نباید وسط کوکی ریخت چون ممکنه حین پخت خارج بشه و حواستون باشه حتما خمیرتون رو کامل جمع کنید و هیچ درزی نداشته باشه.