اگر علاقه مند به درست كردن يه نان باگت كاملا متفاوت با نوع بازاريش با بافت بسيار نرم و لطيف هستيد حتما این دستور پخت نان باگت با شیر خشک قنادی رو امتحان کنید.
مواد لازم برای تهیه نان باگت با شیر خشک قنادی
- آرد ٦٢٥ گرم
- شكر ٣٠ گرم
- مخمر فوري ٧/٥ گرم
- تخم مرغ ١ عدد
- شير خشك قنادي ٣٠ گرم
- آب ١٨٠ تا ١٦٠ گرم
- شير ١٠٠ گرم
- كره دماي محيط ٦٥ گرم
- نمك ٩ گرم
- برای رومال يه تخم مرغ كامل + ١ قاشق غذاخوری شير
دستور پخت نان باگت با شیر خشک قنادی
برای شروع ابتدا مخمر و شير خشك رو به آرد الك شده اضافه مي كنيم. (البته شير خشك قابل حذف بخاطر رنگ نون اضافه ميشه.)
سپس تخم مرغ رو به شكر اضافه مي كنيم خوب هم مي زنيم به موادمون اضافه مي كنيم و در ادامه شير و آب رو حدود ده دقيقه موادمون رو ورز ميدهيم.
سپس كره رو كم كم اضافه مي كنيم كاملا كه ميكس شد نمك رو به خمير اضافه مي كنيم يک قاشق آب روي نمك مي ريزيم تا كاملا تو خمير حل بشه، خمير رو ورز داده تا به تست پنجره مناسب برسه.
(فقط دقت كنيد آب خور آردها متفاوته، آب رو با احتياط اضافه كنيد براي من ١٨٠ گرم مصرف شد.)
خمير رو چانه كرده و در ظرف چرب شده كاور مي كنيم و به مدت ٧٥ دقيقه استراحت داده. بعد از استراحت روي سطح كار رو آردپاشيده، خمير رو به سطح كار انتقال داده پف خمير رو مي گيريم و به تكه هاي ١٠٠ گرمي تقسيم مي كنيم.
هر تكه را كاملا گرد و چانه مي كنيم و روشون رو با نايلون مي پوشانيم و به مدت ده دقيقه استراحت مياني ميدهيم.
بعد از استراحت چانه ها را با وردنه باز مي كنيم از سمت بالا رول مي كنيم كاملا درز خمير رو مي بنديم و فرم باگت ميدهيم و در سيني فر با فاصله مي چينيم و روشون رو با نايلون مي پو شونيم و به مدت يكساعت استراحت پاياني ميدهيم.
بعد از استراحت با مواد رومال زده و در فري كه از قبل با دماي ١٩٠ درجه روشن كرديم قرار داده يه مقدار روي خمير ها رو آب اسپري مي كنيم و در فر رو مي بنديم.
مدت زمان پخت ١٥ تا ٢٠ دقيقه. براي فرهاي گازي ١٠ تا ١٥ درجه دما رو بيشتر بزاريد. بعد از پخت روي توري سيمي قرار دهيد تا خنك شود و نوش جان كنيد.