5/5 - (3 امتیاز)

نان ساندویچی جو یه نون رژیمی و سالم و خوشمزه ست که تو خونه خودتون راحت می تونید درست کنید. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.

مواد لازم برای تهیه نان ساندویچی جو

  • آرد نان ۳۰۰ گرم
  • آرد جو ۶۰ گرم
  • نمک ۶ گرم
  • عسل یا شکر ۱۰ گرم
  • خمیرترش فعال ۸۰ گرم یا مایه خمیر ۶ گرم
  • روغن زیتون ۲۰ گرم
  • آب ۲۵۲ گرم رطوبت ۷۰ ٪

طرز تهیه نان ساندویچی جو

طرز تهیه نان ساندویچی جو
اگر با خمیرترش درست میکنید ابتدا آردها را الک کنید بعد با آب دستور مخلوط کنید. من یک ساعت در یخچال خیساندم بعد خمیرترش فعال را اضافه کنید و کمی ورز دهید.

نیم ساعت در محیط به خمیر استراحت دادم و بعد نمک، عسل و۱۰ گرم آب اضافه کردم و شروع به ورز کردم و در نهایت روغن را اضافه کردم و خوب ورز دادم تا به تست پنجره ای رسید.

دمای خمیر را چک کنید اگر بیشتر از ۲۶ درجه بود ۱۵ دقیقه داخل یخچال بگذارید. وقتی آردها خیس خورده باشند سریع به تست پنجره ای میرسه و دمای خمیر بالا نمیره.

بعد از نیم ساعت اولین پیچش و تا را انجام دادم من ۲ مرتبه به فاصله نیم ساعت پیچش و تا انجام دادم. در محیط استراحت داده میشه تا ۵۰٪تا ۷۰٪ رشد کنه و میره سردترین قسمت یخچال برای ۸ تا ۱۶ ساعت.

بعد از یخچال خارج کرده به تکه های ۱۰۰ گرمی تقسیم کنید. چونه کنید و بعد از نیم ساعت شکل دهی را انجام بدید.

هم میتونید روی پارچه قرار بدید هم داخل سینی فر وقتی حجمشون دو برابر شد میره داخل فر۲۳۰درجه از قبل گرم شده داغ داغ با بخار آب که من از پوکه های معدنی استفاده میکنم.

بعد از ده دقیقه حرارت به ۲۰۰ بذارید میتونید تیغ بزنید.

اگر خواستید با مخمر درست کنید ابتدا مواد خشک و بعد آب دستور رو در نهایت چربی دستور، ورز دهی، استراحت اولیه تا حجم خمیر دو برابر بشه. استراحت میانی وقتی خمیر را تقسیم کردید و چانه ۵ تا ۱۰ دقیقه وشکل دهی استراحت پایانی تا دو برابر شدن و داخل فر و پختن نان.