اگه به اسفناج تازه دسترسی دارید این کیک اسفناج رو درست کنید، بنظرم خیلی جذاب و حقیقتاً خوشمزهست!
مواد لازم برای تهیه کیک اسفناج
- آرد ۲ پیمانه سر صاف
- تخم مرغ ۴ عدد
- شکر ۳/۴ پیمانه
- روغن مایع ۳/۴ پیمانه
- برگ اسفناج ۱۸۰ گرم
- بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
- وانیل یک قاشق چایخوری
- گلاب ۲ قاشق غذاخوری
- در صورت دلخواه کمی پودر هل
دستور پخت کیک اسفناج ساده و خوشمزه و خوشرنگ
برای شروع ابتدا اسفناج ها رو به همراه روغن مایع کاملا پوره کنید (با گوشتکوب برقی یا آسیاب) تخم مرغ، شکر و وانیل رو اونقدری با همزن بزقی بزنید تا کرم رنگ و حجمش زیاد بش.
بعد اسفناج که با روغن مایع پوره کردیم اضافه میکنیم کمی هم میزنیم تا یکدست بشه.
بعد گلاب رو اضافه کرده بعد آرد و بکینگپودر رو سه بار الک میکنیم در طی چند مرحله به مواد اضافه میکنیم با همزن دستی مواد رو هم میزنیم (در این مرحله میتونید در صورت دلخواه کمی رنگ سبز هم به کیک اضافه کنید.)
درون قالب میان تهی که با روغن جامد چرب و آرد پاشی کردیم میریزیم، توی فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ به مدت تقریبی ۴۵ دقیقه بپزید (قدرت فر ها متفاوته و مدت زمان پخت تقریبی).
نکته ها: سعی کنید از اسفناج های سبزتر استفاده کنید، فقط از برگ اسفناج استفاده کنید ساقههارو نریزید، اگر از اسفناج های تیره و سبز استفاده کنید کیکتون کامل سبز میشه اما اگر بخوایین میتونید کمی رنگ خوراکی سبز هم اضافه کنید تا خوش رنگتر بشه، تخم مرغ ها حتما به دمای محیط رسیده باشن، میتونید توی قالب ساده هم درست کنید انتخاب قالب سلیقهای هست، در آخر من کیک رو کمی با پودرقند الک شده روی کیک و خامه فرم گرفته تزئین کردم. نوش جان
طرز تهیه کیک اسفناج با شیر
یه کیک بی نظیر، اگر تا حالا امتحان نکردی، با بار اول مشتری همیشگیش میشی!
مواد لازم کیک اسفناج
- آرد قنادی ۱ و ۳/۴ پیمانه
- تخم مرغ درشت ۳ عدد
- شیر ۱/۴ پیمانه
- روغن نصف پیمانه
- شکر ۱ پیمانه
- پودرهل ۱ قاشق چای خوری
- گلاب ۲ قاشق غذا خوری
- بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
- برگ اسفناج خرد شده ۱ پیمانه (ساقه ها رو نریزید فقط قسمت های برگ مانند و سبز رو جدا کنید.)
طرز تهیه
تخم مرغ ها رو به همراه شکر بریزید داخل مخلوط کن و میکس کنید حدود ۲ تا ۳ دقیقه، میتونید داخل ظرف با همزن بزنید و بعد برای ادامه مراحل به مخلوط کن انتقال بدید.
حالا پودر هل رو اضافه کنید و بعد به ترتیب، شیر، گلاب و برگ اسفناج خرد شده رو به بقیه مواد داخل مخلوط کن اضافه کنید و خوب میکس کنید تا کاملاً عصاره سبزرنگ اسفناج ها خارج شده و وارد مایه کیک بشه.
در آخر هم روغم مایع رو بریزید یه کوچولو دیگه هم بخوره و تمام.
مواد رو بریزید داخل یه کاسه آرد و بیکینگ پودر الک شده رو به این مواد کم کم اضافه کنید و آروم با لیسک فولد کنید.
قالب مورد نظرتون رو چرب کنید (قالبتون شیفون باشه خیلی بهتره) و بعد مایه کیک رو دو قسمت کنید قسمت اول رو بریزید توی قالب و سطح مایه رو تماماً پودر کاکائو الک کنید و بعد قسمت دوم رو روی پودر کاکائو بریزید داخل قالب. این باعث میشه بافت کیکتون یه حالت موج دار و زببایی پیدا کنه که البته تو طعم اون هم بی تاثیر نیست اما دلبخواهی هست میتونید استفاده از پودرکاکائو رو حذف کنید.
داخل فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه ۴۰ تا ۵۰ دقیقه قرار بدید. من داخل سولاردوم با پیش گرمایش ۱۷۰، کانوکشن ۱۶۰ و ۴۰ دقیقه قرار دادم.
حتماً با قلق فر خودتون پیش برید تا مشکلی پیش نیاد.
میتونید بعد از پخت روی کیکتون رو پودرقند الک کنید، با خامه قنادی، برش انواع میوه های فصل و یا سس شکلات و ترافل و .. تزئین کنید.
من با گاناش فرم گرفته دیزاین کردم.
۵۰ گرم خامه صبحانه رو گذاشتم رو حرارت کم، از اطراف که ریزجوش زد ۱۰۰ گرم شکلات سفید بهش اضافه کردم با یه کم رنگ خوراکی سبز، خوب مخلوط کردم یک ساعت گذاشتم داخل یخچال و بعد با همزن چند دقیقه زدم تا فرم گرفت و با ماسوره برگ روی کیک پایپ کردم.