کیک موکاچینو یکی از بهترین کیک های شکلاتی هست که بافت فوق العاده ای داره. طعم خامه شکلاتیش بی نظیره. پیشنهاد می کنم حتما امتحانش کنید.
مواد لازم برای تهیه کیک موکاچینو
- تخم مرغ هم دمای محیط ۶ عدد
- شکر ۲۰۰گرم
- آرد ۱۶۰گرم
- نمک یک پنس
- پودر قهوه ۷ گرم (من به جای پودر قهوه از پودر شیر چای استفاده کردم. طعم بی نظیری داره)
- پودر کاکائو ۱۵ گرم
- شیر داغ ۶۰ گرم
دستور پخت کیک موکاچینو کافی شاپی خوشمزه و متفاوت
برای شروع ابتدا شکر و تخم مرغ ها رو داخل ظرف ریخته و روی بخار آب جوش (میتونید از یک ظرف بزرگتر برای آب جوش استفاده کنید و سپس ظرف حاوی تخم مرغ و شکر رو داخل ظرف آب جوش قرار دهید) با همزن برقی حدود ۶ دقیقه هم بزنید تا حجم مواد چند برابر بشه و کرم رنگ و کش دار شود.
سپس آرد رو به همراه نمک ترکیب و سه بار الک کنید و به مواد تخم مرغی کم کم اضافه کنید و فولد کنید.
این مرحله خیلی مهمه چون ممکنه پف کیکتون بخوابه. پس به صورت صحیح آرد رو اضافه کنید.
در یک ظرف دیگه پودر قهوه و پودر کاکائو رو به همراه شیر داغ ترکیب کنید تا کاملا یکدست شود. میتونید از صافی رد کنید تا کاملا یکدست باشه.
سپس سه قاشق از مواد کیک رو با مواد شیر ترکیب کنید و بعد به مواد کیك اضافه کنید. مواد رو داخل قالب مستطیل ۲۰در ۳۰ بریزید.
فر رو از قبل با دمای ۱۷۵درجه به مدت یک ربع گرم کنید و قالب رو داخل فر به مدت ۲۰ دقیقه بزارید. با توجه به متفاوت بودن دمای فر های گازی، حتما چک بکنید که پخت کیک کامل شده باشه.
برای درست کردن گاناش شکلاتی ۸۰ گرم خامه صبحانه رو روی حرارت بزارید، وقتی داغ شد از روی حرارت بردارید و ۱۵۰ گرم شکلات تخته ای رو بهش اضافه کنید و شروع کنید به هم زدن تا کاملا شکلات آب بشه.
وقتی شکلات آب شد،اجازه بدید کاملا در دمای محیط سرد بشه و سپس به مدت یک ساعت داخل یخچال بزارید.
سپس ۳۰۰ گرم خامه قنادی رو فرم بدید، کمی که فرم گرفت، گاناش سرد شده رو بهش اضافه کنید و اونقدر با همزن بزنید تا کاملا فرم بگیره.
میتونید در آخر به گاناش یک قاشق چای خوری پودر قهوه بزنید که من پودر شیر چای زدم.
زمانی که کیک سرد شد، کیک رو به سه قسمت تقسیم کنید. روی لایه ها خامه بزنید و کیک رو تزیین کنید. نوش جان