این شکلات خانگی شیک و خوشمزه بدون قالب و با چند قلم مواد ساده درست میشه. یه شکلات شیک و خوشمزه و مجلسی. پیشنهاد می کنم حتما امتحانش کنید!
مواد لازم برای تهیه شکلات خانگی با شکلات تخته ای و بیسکویت
- پودر نارگیل چرب
- شیرعسلی
- وانیل به دلخواه
- شکلات برای کاور
من از ترکیب شکلات شیری و تلخ استفاده کردم که دلخواهه میتونید فقط از شکلات تلخ یا فقط از شکلات شیری استفاده کنید.
طرز تهیه شکلات نارگیلی خانگی
پودر نارگیل رو داخل یه ظرف بریزید و شیرعسلی رو کم کم بهش اضافه کنید تا حالت خمیری پیدا کنه.
شیر عسلی رو میتونید خودتون درست کنید یا از لوازم قنادی تهیه کنید.
وقتی مواد حالت خمیری پیدا کرد میتونید با دست بهش شکل بدید یا مثل من یه ظرف مستطیلی رو مرطوب کنید و تهش پلاستیک فریزر پهن کنید مواد رو روش بریزید و صاف کنید. نیم ساعت تو فریزر بزارید و بعد به سایز دلخواه برش بدید.
شکلات رو روی بخار کتری بزارید وقتی بیشتر شکلات آب شد از روی حرارت بردارید و به ازای هر ۱۰۰ گرم شکلات ۱ قاشق مرباخوری روغن مایع اضافه کنید هم بزنید تا یکدست بشه و بعد برشهای نارگیلی رو توش بغلتونید و روی کاغذ روغنی بزارید تا شکلات خودشو بگیره.
طرز تهیه شکلات خانگی با بیسکویت
مواد لازم
- بیسکویت ساده
- بادوم یا فندق (دلخواه)
- شکلات صبحانه یا کره بادوم زمینی با شیرعسلی هر کدوم که دوس دارید یا میتونید از ترکیبشون استفاده کنید
طرز تهیه
بیسکویت رو به همراه بادوم توی غذاساز بریزید و پودر کنید بعد شکلات صبحانه رو کم کم بهش اضافه کنید تا جاییکه بتونید بهش شکل بدید.
از مواد اندازه یه گردوی کوچیک بردارید و گرد کنید اگه دوس داشتید میتونید وسطش بادوم یا فندق هم بزارید که من نزاشتم.
وقتی همش آماده شد، نیم ساعت بزارید تو یخچال.
شکلات رو ذوب کنید توش کمی بادوم یا فندق خرد شده بریزید و توپکها رو توش بغلتونید و در نهایت روی کاغذ روغنی بزارید تا شکلات خودشو بگیره. به همین آسونی و خوشمزگی!
طرز تهیه شیر عسلی
این شیرعسلی تو قنادی استفاده های خیلی زیادی داره که یکی از اونها همین شکلات خونگیه.
مواد لازم
- شیر ۳ لیوان
- شکر ۳/۴ لیوان
- کره صبحانه ۴۰ گرم
- وانیل به دلخواه ۱/۴ قاشق چای خوری (من نزدم)
طرز تهیه
روش تهیه این شیرعسلی خیلی ساده هست فقط کمی حوصله میخواد.
برای شروع ابتدا شیر و شکر رو داخل تابه تفلون بریزید و با حرارت ملایم مدام هم بزنید تا شکر کامل حل بشه.
بعد از اینکه شکر حل شد هر 4 تا 5 دقیقه مواد رو هم بزنید تا شیر ته نگیره.
نکته مهم: خیلی مهمه که مواد رو به حال خودش رها نکنید و هر چند دقیقه هم بزنید چون ممکنه شیر ته بگیره و شیرعسلی دون دون و بی کیفیت بشه.
با توجه به سایز ظرف و شدت حرارت زمان آماده شدن فرق داره، برای من حدود ۲ ساعت طول کشید.
برای تهیه شیر عسلی اصلاً عجله نکنید و با حرارت ملایم بزارید پروسه تبخیر شیر، کم کم سپری بشه و در نهایت میبینید شیر غلیظ شده و حجمش هم به نصف حجم اولیه رسیده. سپس کره رو اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه.
به همین راحتی شیرعسلی خوشمزه مون آماده شد. با این مقدار مواد اولیه حدود 300 گرم یا یک و نیم لیوان شیرعسلی به دست میاد.
این شیر عسلی رو می تونید توی ظرف در دار و داخل یخچال مدت طولانی مدت نگه دارید.
- برای درست کردن این سیر عسلی از تابه تفلون استفاده کنید.
- توجه داشته باشید که هر چقدر اندازه تابه بزرگتر باشه، شیرعسلی سریع تر آماده میشه.
- برای اینکه شیرعسلی شکرک نزنه هر بار که مواد رو هم می زنید حتما مواد روی دیواره تابه رو جمع کنید و با بقیه مواد هم بزنید.