4/5 - (173 امتیاز)

شیرینی بهشتی یه شیرینی فوق العاده خوشمزه ست که تو دهن آب میشه. این شیرینی با چند قلم مواد که تو دسترس همتون هست درست میشه و برای عید عالیه و چون تخم‌مرغ نداره ماندگاریی بالایی داره.

قبل از اینکه بریم سراغ رسپی به این دو نکته توجه کنید.

  • چون شیرینی خیلی حساسه حتما باید اندازه ها با ترازو وزن بشه.
  • دوم اینکه اگه از روغن صاف خانگی استفاده کردین همون مقدار آرد در حد یکی دو قاشق غذاخوری شاید کمتر یا بیشتر لازم باشه ولی اگه از روغن صاف قنادی استفاده کردین آرد و با احتیاط بریزید چون روغن صاف قنادی به نسبت روغن صاف خانگی یه حالت سفت تر داره.

مواد لازم برای تهیه شیرینی بهشتی با مقدار دقیق به گرم

  • آرد الک شده ۴۰۰ گرم
  • روغن صاف ۳۰۰ گرم
  • پودر قند الک شده ۲۷۰ گرم
  • پودر هل ۱ قاشق مرباخوری سر پر
  • زعفرون دم‌ کرده غلیظ ۱ قاشق مرباخوری
  • پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری پر

دستور پخت شیرینی بهشتی با سه طعم مختلف

طرز تهیه شیرینی بهشتی

برای شروع ابتدا پودر قند و روغن‌ رو داخل ظرفی بریزید اول با قاشق سپس با همزن برقی ۵ دقیقه بزنید تا روشن بشه.

سپس هل رو‌ اضافه و مخلوط کنید. آرد الک شده رو هم اضافه کنید و با نوک انگشت کمی ورز بدین.

در ادامه خمیر آماده شده رو به سه قسمت تقسیم کنید. یک قسمت رو ساده نگه دارید، به یک قسمت زعفرون و به قسمتی دیگه پودر کاکائو اضافه کنید.

سپس هر قسمت رو مخلوط کنید. از مواد گلوله هایی به اندازه ۷ گرم بردارید و با دست گرد کنید و با کاتر دلخواه که به آرد زدین روشون‌ کاتر بزنید. (برای قسمت شکلاتی کاتر رو به پودرکاکائو بزنید) و با کمی فاصله روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین بچینید.

سپس به دلخواه روش تخم خرفه یا کنجد بپاشید و بزارید داخل فر از قبل گیم شده با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۰ دقیقه تا بپزه.

نمی خواد زیر شیرینی ها تغییر رنگ بده و شیرینی بهشتی نباید زیاد تو فر بمونه وگرنه شیرینی ها موقع پخت پهن میشن.

پس از پخت حتما اجازه بدین شیرینی ها کامل سرد بشن و بعد جابجاشون کنید در غیر اینصورت شیرینی ها خرد میشن. امیدوارم این شیرینی بهشتی های ساده و خوشمزه رو درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.