4.1/5 - (85 امتیاز)

این هم از یه خاگینه مغزدار زعفرانی و پر مغز خوشمزه که می‌تونه یه عصرونه عالی باشه حتما امتحان کنید!

مواد لازم برای تهیه خاگینه مغزدار

  • تخم مرغ هفت عدد
  • ماسـت هفت قاشق غذاخوری
  • آرد قنادی هفت قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
  • وانیل نصف قاشق چای خوری
  • گردو خرد شده چهار قاشق غذاخوری
  • پودر نارگیل یک قاشق غذاخوری سرپر
  • دارچین یک قاشق مرباخوری

مواد لازم برای شـربت خاگینه

  • شکر یک لیوان
  • آب یک لیوان
  • گلاب چهار قاشق غذاخوری
  • هل مقدارش به دلخواه
  • زعفران غلیظ دو قاشق غذاخوری

دستور پخت خاگینه مغزدار گردویی زعفرانی در تابه

طرز تهیه خاگینه مغزدار گردویی زعفرانی در تابه

اول از همه شکر و آب داخل قابلمه بریزید و روی شعله ملایم قرار بدید به جوش بیاد بعد از چند دقیقه جوشیدن زعفران و گلاب اضافه کنید و از شعله بردارید اجازه بدید کامل خنک بشه.

طرز تهیه خاگینه مغزدار

گردو خرد شده رو همراه پودرنارگیل و دارچین مخلوط کنید کنار بزارید.

تخم مرغها و ماست را با همزن دستی یا برقی به مدت چند دقیقه بزنید تا یکدست بشه.

طرز تهیه خاگینه تابه ای

آرد و بیکینگ پودر که سه دفعه الک کردید کم کم اضافه کنید تا مایع نسبتا رقیقی بدست بیاد.

طرز تهیه خاگینه مغزدار زعفرانی

کف تابه دو قاشق غذاخوری روغن مایع بریزیدو تابه رو تکون بدید اجازه بدید همه جای تابه آغشته به روغن بشه حتما از شعله پخش کن استفاده کنید.

طرز تهیه خاگینه مغزدار گردویی

نصف از مواد خاگینه رو بریزید و اجازه بدید نیم بند بشه یعنی روش حباب های تشکیل بشه بعد مغزیجات دلخواهتون بریزید.

طرز تهیه خاگینه مغزدار با ماست

بقیه مواد خاگینه رو بریزید و اجازه بدید کامل بسته بشه.

طرز تهیه خاگینه شکم پر

بعد از کامل بسته شدن اونو برگردونید و چند دقیقه زمان بدید طرف دیگرش هم طلایی بشه.

آموزش خاگینه مغزدار

در این مرحله شربت سرد به خاگینه داخل تابه اضافه کنید و اجازه بدید سه الی چهاردقیقه روی شعله گاز بمونه بعد از روی شعله بردارید.

اجازه بدید یک ساعت خاگینه کامل خنک و در این زمان به خوردش بره بعد برش بزنید و نوش جان کنید.

دستور پخت خاگینه مغزدار