4.4/5 - (38 امتیاز)

کیک سه شیر خیس یا کیک تریلچه یه کیک مشهور ترکیه و یه کیک کافی شاپی فوق العاده خوشمزه ست. اگه به پختن کیک علاقه مند هستید پیشنهاد می کنم کیک سه شیر رو حتما امتحان کنید و از ظعم بی نظیرش لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه کیک سه شیر وانیلی

  • تخم مرغ ۴ عدد
  • شکر ۱۵۰ گرم (حدود ۲/۳ لیوان)
  • آرد سفید ۱۵۰ گرم (۱ لیوان)
  • وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
  • بیکینگ پودر ۴ گرم (۱ قاشق چای خوری)

مواد لازم برای سس خامه

  • خامه ۱۰۰ گرم
  • شکر ۵۰ گرم (۳ قاشق غذاخوری)
  • شیر ۱ لیوان

مواد لازم برای لایه خامه ای

  • کرم شانتی ۱ بسته (۷۵ گرم)
  • شیر ۱ لیوان
  • (می تونید از پودر خامه استفاده کنید و یا خامه قنادی رو فرم بدید (۲۵۰ گرم خامه فرم گرفته))

مواد لازم برای تهیه سس کارامل

  • شکر ۲۲۰ گرم (۱ لیوان)
  • کره ۵۰ گرم
  • خامه صبحانه ۲۰۰ گرم

دستور پخت کیک سه شیر خیس وانیلی کافی شاپی

طرز تهیه کیک سه شیر وانیلی خیس

ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ رو از هم حدا کردم. زرده رو با دور متوسط با شکر با همزن تا جایی زدم که کرم رنگ و کشدار بشه، دورگیری هم کردم و وانیل ریختم و کمی هم زدم.

سپس سفیده رو با دور تند همزن تا جایی زدم که فرم بگیره. آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط کردم و ۳ بار الک کردم.

داخل مواد زرده کم کم از سفیده و مواد آردی ریختم و دورانی ترکیب کردم. ظرف من ۲۵ در ۲۵ سانت هست کفش کاغذ روغنی انداختم و در فر از پیش گرم شده قرار دادم.

فر برقی ۱۶۵ درجه سانتی گراد، طبقه وسط حدود ۳۵ الی ۴۰ دقیقه، المنت پایین روشن.

فر گازی ۱۷۰ تا ۱۸۰ درجه سانتی گراد، طبقه وسط حدود ۳۵ تا ۴۰ دقیقه.

بعد از این که از دما افتاد از قالب خارج کردم و روی توری گذاشتم تا خنک بشه.

طرز تهیه سس خامه

خامه رو روی حرارت کم گذاشتم تا گرم بشه، شیر و شکر رو ریختم و ترکیب کردم، نمی خوایم بجوشه فقط در حد حل شدن شکر روی حرارت بمونه و بعد گذاشتم کنار خنک بشه.

کیک بعد از خنک شدن توی ظرف گذاشتم از سس خامه خنک روش ریختم.

کرم شانتی رو با شیر مخلوط و با همزن زدم تا فرم بگیره، میشه جاش از خامه فرم گرفته هم استفاده کرد. روی کیک خامه زدم و صاف کردم.

طرز تهیه سس کارامل

شکر رو در تابه ای ریختم و روی حرارت کم قرار دادم، قاشق نزدم و از دسته کمک گرفتم تا زمانی که شکر ذوب بشه و بعد کره ریختم و هم زدم تا یکدست بشه و بعد خامه که کمی گرم کردم رو اضافه کردم و مخلوط کردم و تا زمانی که ترکیب باز بشه و از سفتی در بیاد مدام روی حرارت هم زدم و وقتی یکدست شد از حرارت برداشتم و گذاشتم کنار از دما بیفته.

روی کیک سس کارامل خنک رو ریختم و یکدست پخش کردم.

از کرم شانتی (یا خامه فرم گرفته) در قیف یکبار مصرف ریختم و روی کیک به درازا کشیدم و از خلال دندون بابت طرح دادن استفاده کردم.

چند ساعتی یخچال گذاشتم تا حسابی خوشمزه تر بشه. نوش جان