4/5 - (210 امتیاز)

این کیک شنی تابه ای ساده و خوشمزه رو تو تابه رژیمی روی گاز پختم، بافتش فوق العاده میشه. اگه تابه رژیمی ندارید تو تابه معمولی هم میتونید درست کنید فقط باید حتما دمکنی بزارید که کاملا کیپ بشه.

مواد لازم برای تهیه کیک شنی بدون فر

  • تخم مرغ ۲ عدد درشت
  • شکر ۳/۴ لیوان دسته دار
  • آرد ۱ و ۲/۳ لیوان (اول ۳ بار الک و بعد پیمانه کنید)
  • روغن مایع نصف لیوان
  • شیر ۲/۳ لیوان
  • بیکینگ پودر ۱ ق چایخوری سرخالی
  • وانیل ۱/۸ قاشق چای خوری
  • پودر هل ۱/۴ قاشق چای خوری
  • پودر نارگیل ۱ فنجان
  • شکلات سفید تخته ای ۳۰ گرم + ۱ قاشق غذاخوری شیر

دستور پخت کیک شنی بدون فر در تابه روی گاز

طرز تهیه کیک شنی بدون فر بدون

برای شروع ابتدا تخم مرغ، شکر، وانیل و پودر هل رو حدود ۶ تا ۷ دقیقه با دور تند همزن بزنید تا روشن و حجیم بشه.

سپس شیر و روغن مایع رو اضافه و در حد مخلوط شدن هم بزنید.

در ادامه آرد رو با بیکینگ پودر مخلوط و به مواد اضافه کرده و با لیسک یا دور کند همزن ۳۰ ثانیه هم بزنید.

مواد رو داخل تابه ۲۰ در ۳۰ بریزید و درب تابه رو ببندین و روی شعله پخش کن با حرارت خیلی کم به مدت ۴۵ دقیقه قرار بدین.

بعد از ۴۵ دقیقه با خلال دندان چک کنید، اگه مواد به خلال دندان نچسبید یعنی پخته.

میتونید از تابه گرد یا مربع هم استفاده کنید.

پودر نارگیل را چند دقیقه روی حرارت خیلی کم تفت بدین تا تغییر رنگ بده سپس کنار بزارید. شکلات سفید و شیر را روی بخار کتری قرار بدین تا شکلات ذوب بشه.

شکلات را روی سطح کیک بزنید و روی آن پودر نارگیل را بپاشید.

در نهایت با پودر پسته تزیین کنید.

نکات مهم تهیه کیک شنی تابه ای بدون فر

  • میتونید کیک شنی رو داخل فر ۱۷۰ درجه بپزید.
  • اگه تابه رژیمی بود نیازی به دمکنی نیست، اگه تابه ساده بود حتما دمکنی بزارید.
  • میتونید به جای شکلات روی کیک شیر عسلی بزنید.
  • اگه خواستین ارتفاع کیک بیشتر بشه از قالب کوچیکتر استفاده کنید.
  • کف قالب حتما کاغذ روغنی بزارید.