4.1/5 - (61 امتیاز)

کلوچه کدو حلوایی عالیه! با کدو حلوایی میشه انواع شیرینی، نون و این کلوچه کدو حلوایی رو درست کرد، امیدوارم این کلوچه خوشمزه و خوشگل کلوچه رو درست کنید، که مطمئنم خوشتون میاد، کدو حلوایی پر از خاصیت و غذاها و شیرینی های متنوع میشه باهاش درست کرد.

مواد لازم برای تهیه کلوچه کدو حلوایی با روغن مایع

  • شیر ۲۴۰ گرم
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • روغن مایع ۷۰ گرم
  • مخمر خشک فوری ۹ گرم
  • شکر ۴۰ گرم
  • نمک نصف قاشق چایخوری
  • پوره کدو حلوایی ۲۵۰ گرم
  • آرد ۶۲۰ تا ۶۵۰ گرم

دستور پخت کلوچه کدو حلوایی با روغن مایع

طرز تهیه کلوچه کدو حلوایی با روغن مایع

برای شروع ابتدا شیر، تخم مرغ، شکر و مخمر خشک فوری رو با هم مخلوط کنید. نمک و روغن و پوره کدو حلوایی رو اضافه کنید و‌ مخلوط کنید.

سپس آرد رو اضافه کنید تا خمیر بسیار لطیف و یکدستی حاصل بشه. روی خمیر رو کاور کنید نیم ساعت استراحت بدید.

از خمیر گلوله های ۷۰ تا ۸۰ گرمی یا به دلخواه جدا کنید روی سطح کار کمی باز کنید مرکز کلوچه ها به دلخواه خرما و گردو قرار بدید و درز رو ببندید و مجدد گرد کنید و به دلخواه روی کلوچه ها طرح بندازید.

روی سینی فر با کمی فاصله بچینید. بعد از اتمام کار زرده تخم مرغ و کمی شیر و کمی زعفران رو مخلوط کنید و روی کلوچه ها را رومال بزنید و اگه دوست داشتین تخم کدو قرار بدین.

داخل فر ۱۷۰ تا ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه بپزید تا طلایی شود. بسیار خوشمزه، لطیف و کم شیرین است. حتماً بپزید و لذت ببرید.


روش دوم

طرز تهیه کلوچه کدو حلوایی

مواد لازم کلوچه کدو حلوایی

  • پوره کدو حلوایی یک لیوان
  • شیر یک لیوان
  • آرد به اندازه ای که خمیر بدست نچسبه
  • شکر نصف لیوان
  • روغن مایع یک سوم لیوان
  • تخم مرغ یک عدد
  • خمیر مایه یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه کلوچه کدو حلوایی

اول از همه کدو رو برش داده با پوست با آب کم میپزیم وبعد کدوی پخته شده رو از پوستش جدا کرده و با هر وسیله ای له یا پوره اش میکنیم.

داخل ظرفی یک قاشق غذاخوری خمیر مایه و یک قاشق غذاخوری شکر با یک لیوان شیر ولرم مخلوط و روشو میپوشانیم تا خمیر عمل کنه،
بعد کدوی پخته پوره شده رو با تخم مرغ، شکر، روغن، خمیر مایه به عمل آمده و کمی پودر دارچین، نصف قاشق چای خوری رنده جوز هندی و نصف قاشق چای خوری نمک همه رو با هم ترکیب میکنیم و در این مرحله آرد الک شده رو به تدریج ریخته هم میزنیم تا جایی که خمیر بدست نچسبد (آرد بین چهار تا پنج لیوان یا کمتر یا بیشتر شاید نیاز داشته باشه.)

خمیر رو بعد کمی ورز دادن روش رو میپوشانیم و به مدت یک ساعت استراحت میدیم تا حجمش دو برابر بشه.

برای مواد میانی کلوچه از خرمای پوست گرفته و میکس شده به همراه گردوی خرد شده و کمی پودر دارچین استفاده میکنیم.

برای رومال کلوچه از زرده تخم مرغ و زعفران به همراه یک قاشق غذاخوری شیر و یک قاشق غذاخوری روغن مایع استفاده میکنیم.

خمیر به عمل اومده رو به قطعات کوچکتر تقسیم کرده سطح کار رو آرد پاشی میکنیم وکمی باز میکنیم برای هر کدوم به اندازه یک قاشق مربا خوری مواد میانی داخلش میریزیم و خوب جمعش میکنیم و بصورت گرد در میاریم و اطرافش رو با قیچی بصورت شیارهایی ایجاد میکنیم و رومال میکنم و با کنجد یا خرفه تزیین میکنیم و در فری که از قبل با دمای صدو شصت گرم کردیم به مدت بیست تا بیست و پنج دقیقه قرار میدهیم، البته با توجه به دما و درجه فرتون باید تنظیم کنید.