کیسدیا (Quesadilla) یا کسادیا گوشت چرخ کرده یک خوراک مکزیکی و نوعی تاکو است و یک پیش غذا متشکل از یک ترتیلا پر شده با پنیر که میتواند همراه باشد با گوشت، لوبیا و سایر ادویه جات.
انواع کسادیاها با سبک های مختلف سازگار شده اند. در برخی از آن ها از انواع لوبیا، پنیر، اسفناج،کدو استفاده می شود.
مواد لازم برای تهیه کسادیا گوشت با نان تافتون برای ۱۰ برش
- گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
- قارچ ۵ عدد
- فلفل دلمه نصف عدد
- ذرت ۳ قاشق غذاخوری
- جعفری خردشده ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
- پیاز ۱ عدد
- سیر ۱ حبه
- سس فلفل ۱ قاشق مرباخوری
- نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن و پاپریکا و پودر کاری و جوز هندی و زنجبیل به میزان لازم
- رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری
- پنیر پیتزا به میزان لازم
- نان ترتیلا یا پیتا ۱ بسته (۵ عدد) (یا جاش نان لواش یا تافتون هم میشه)
طرز تهیه کسادیا گوشت چرخ کرده با نان تافتون یا پیتا
داخل تابه، پیاز خرد شده رو تفت دادم، قارچ خرد شده رو اضافه کردم و تفت دادم، سیر رو هم رنده کردم و ریختم، پودر سیر هم جاش میشه استفاده کرد.
سپس گوشت چرخ کرده رو هم اضافه کردم و با هم ترکیب کردم. ادویه ها رو همراه رب گوجه فرنگی ریختم و با هم تفت دادم.
در ادامه فلفل دلمه خرد شده، ذرت و جعفری خرد شده هم ریختم و سس فلفل هم اضافه کردم و یعد از حرارت برداشتم.
سپس کف تابه ای رو کمی چرب کردم، یک عدد نان ترتیلا یا پیتا (جاش تافتون و یا لواش هم میشه، من خودم پیتا این جا استفاده کردم) توی تابه گذاشتم، نصف نون رو پنیر موزارلا ریختم و روش مواد گوشتی و روی اون پنیر موزارلا یا چدار و بعد نون رو تا کردم و کمی فشار دادم، حرارت هم زیاد نباشه، وقتی پنیر آب شد کافیه و برگردوندم. حواستون باشه که نون نسوزه. بعد از پخت برش دادم.
کسادیا نوعی پیشغذای محبوب مکزیکی هستش که به دلیل فلفلی که داخلش میریزن تندی دلچسبی داره ولی من طبق ذایقه خودم دلچسبیش رو حذف کردم! شما اگه دوست دارید یک مقدار فلفل قرمز بهش اضافه کنید. پایه اصلی کسادیا هم مثل اکثر غذاهای مکزیکی نان تورتیلاست. کسادیا رو می تونید با مرغ یا سبزیجات هم درست کنید و از خوردنش لذت ببرید. نوش جان