دسر لبو یه دسر خوش رنگ و لعاب و خوشمزه و خیلی خوشگل. اگه دوست دارید یه دسر جذاب و خوشمزه درست کنید بهتون پیشنهاد میدم این دسر لبو رو از دست ندید. خیلی هم ساده ست و راحته. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.
مواد لازم برای تهیه دسر لبو
- لبو ۴ عدد متوسط
- شیر ۱ لیوان
- خامه صبحانه ۳ تا ۴ قاشق غداخوری
- شکر ۶ قاشق غداخوری
- پودر ژلاتین ۳ قاشق غداخوری
- آب لبو ۱/۲ لیوان
طرز تهیه دسر لبو
برای شروع اول کار لبوهامونو تمیز می شوریم بعد ۵ تا ۶ لیوان آب میریزیم روش و اجازه میدیم رو شعله بمونه تا لبوها کامل بپزه.
بعد پوستش رو می گیریم و خرد می کنیم و نصف لیوان هم از آبش جدا می کنم و برا دسر نگه می داریم، (موقع پخت لبو پوست لبو و سر و ته لبو رو نگیرید تا در نهایت لبوهای خوش رنگی داشته باشید.)
بعد شیر سرد را در ظرفی ریخته و پودر ژلاتین رو بهش اضافه می کنیم با قاشق کمی هم می زنیم تا حالت پفکی بگیره بعد میزاریم رو بخار کتری تا به روش بن ماری تمام ذرات ژلاتین داخل شیر حل بشه.
سپس مواد رو کنار میزاریم تا شیر خنک بشه، سپس لبوهای خرد شده، شکر، خامه، شیری که پودر ژلاتین داخلش حل شده، آب لبو همه رو داخل مخلوط کن می ریزیم و خوب مواد رو با هم میکس می کنیم.
قالب من پلاستیکی بود، می تونید برای اینکه خیالتون راحت بشه کمی قالبتون رو چرب کنید، مواد دسر رو داخل قالب بریزید و به مدت ۶ ساعت اجازه بدین داخل یخچال بمونه تا خودش رو بگیره.
بعد کناره هاش رو به کمک چاقو یا سیخ چوبی از قالب جدا می کنیم و داخل ظرف مورد نظر برمی گردونیم. دسر لبو خوشمزه ما آماده شد! نوش جان