باقلوا بقچه ای تابه ای یه باقلوای فوق العاده خوشمزه و راحته که می تونید بدون فر در تابه روی گاز درست کنید. من که عاشق این باقوا بقچه ای هستم. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.
مواد لازم برای تهیه باقلوا بقچه ای تابه ای
مواد لازم برای خمیر باقلوا
- آرد ۱ لیوان
- روغن جامد آب کرده ۲ قاشق غذاخوری
- زرده تخم مرغ ۲ عدد
- شیر ۱/۴ لیوان
- وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
مواد میانی
- گردو آسیاب شده یا هر پودر مغز دلخواه یا مخلوط پودر مغزهای مختلف ۱ لیوان
- دارچین ۱ قاشق چای خوری
- پودر هل۱ قاشق چای خوری
- گلاب ۱ قاشق غذاخوری
- پودر قند ۲ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای شربت
- شکر ۲ لیوان
- آب ۱.۵ لیوان
- گلاب نصف لیوان
- زعفران دم کرده غلیظ ۲ قاشق غذاخوری
دستور تهیه باقلوا بقچه ای تابه ای با خمیر خانگی
مواد میانی را با هم مخلوط کرده کنار بگذارید.
برای خمیر زرده ها، وانیل، شیر و روغن رو مخلوط کرده. آرد رو اضافه می کنیم. مخلوط می کنیم تا جایی که خمیر به دست نچسبه باید آرد ریخت.
از خمیر به اندازه یک فندق برداشته. زیر و روی خمیر آرد پاشیده با وردنه کاملا نازک پهن کرده به طوریکه زیر سطح خمیر مشخص باشه مواد میانی رو هم گرد کرده اندازه یک فندق وسط خمیر گذاشته خمیر رو مثل بقچه ببندید روی اون کاملا با قلمو روغن جامد آب کرده بمالید تا کاملا همه جاش چرب بشه.
داخل سینی فر چیده فر رو از یک ربع قبل با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد گرم کنید و سینی را یک ربع داخل فر بگذارید تا وقتی که کاملا بپزند و طلایی شوند.
یا ماهیتابه دوطرفه را روی شعله پخش کن گاز و باحرارت ملایم گرم کنید خمیرها را داخل آن چیده ده دقیقه بعد اگه زیر باقلوا طلایی شده بود آماده است.
شهد قوام آمده رو آماده کرده باقلوا ها که کاملا سرد شده را در داخل شهد داغ ۱۰ دقیقه قرار داده سپس با پودر پسته تزئین می کنیم.
این اندازه ها ۴۰ تا ۵۰ عدد باقلوا میده که تا دو هفته در یخچال و ۳ ماه در فریزر قابل نگهداری است.