3.7/5 - (9 امتیاز)

اگر به غذای خونگی سالم علاقه دارید حتما این ساندویچ رو درست کنید که عاشقش میشید. فقط کافیه این خمیرو خوب یاد بگیرید تا صدها مدل غذا و فینگر فود باهاش درست کنید.

مهمترین نکته این خمیر اینه که آرد بیش از حد به خورد خمیر ندید و چسبندگیش رو با ورز دادن از بین ببرید، آرد بیش از حد باعث سنگین شدن خمیر و خشک شدن نون بعد پخت میشه.

نکته:داخل این ساندویچ هر چیزی میتونید بذارید از مرغ و گوشت و قارچ گرفته تا پنیر و سبزی و نوتلا و …. فقط بهتره اگر قراره وسطش شکلات یا مربا بذارید به جای آب حتما خمیرو با شیر درست کنید که خوشمزه تر میشه و در ضمن نمک رو یک چهارم قاشق چای خوری بریزید و ۵ قاشق غذاخوری شکر هم به خمیر اضافه کنید.

مواد لازم برای تهیه خمیر ساندویچ

  • آب ولرم یک لیوان
  • مخمر خشک یک قاشق غذاخوری
  • نمک یک قاشق چای خوری
  • شکر برای عمل اومدن خمیر یک قاشق مرباخوری
  • تخم مرغ یک عدد
  • روغن مایع ۶ قاشق غذاخوری
  • آرد حدود ۵۰۰ گرم (تا جایی که خمیر به دست نچسبه)

طرز تهیه ساندویچ با خمیر خانگی

طرز تهیه ساندویچ با خمیر خانگی

اول یک قاشق مرباخوری شکر رو داخل یک لیوان آب ولرم حل کنید. (آبی که گرم باشه ولی دست رو نسوزونه دمای حدودا ۴۲ درجه)

حالا یک قاشق غذاخوری مخمر بهش اضافه کنید و ۱۰ دقیقه داخل کابینت بذارید تا عمل بیاد و پف کنه. داخل یک ظرف گود، یه دونه تخم مرغ و ۶ قاشق روغن و نمک و مخمر عمل اومده رو اضافه و کمی مخلوط کنید.

حالا شروع کنید آرد رو کم کم اضافه کنید و هم بزنید.

وسطای کار با دست شروع به ورز دادن کنید و با احتیاط آرد رو اضافه کنید تا جایی که خمیر فقط کمی به دست بچسبه.

حالا دستها و میز کار رو کمی چرب کنید و شروع کتید خمیر رو با کف دست ده دقیقه ورز بدید تا چسبندگی خمیر از بین بره و خمیر نرم و لطیفی درست بشه.

کف و دیواره های ظرف رو چرب کنید و خمیر رو داخلش قرار بدید و با چاقو یه بعلاوه روی خمیر بکشید و در ظرف رو بذارید و یک ساعت و نیم داخل محیط آشپزخونه استراحت بدید تا حجمش دو برابر بشه.

بعد استراحت کمی خمیر رو ورز بدید و پفش رو بگیرید و بعد به چونه های مساوی تقسیم کنید. (من برای این مقدار خمیر به ۸ قسمت تقسیم کردم.)

هر چونه رو باز کنید و مواد وسطش بذارید و رومال بزنید و کنجد بپاشید.

داخل فری که از یک ربع قبل گرم کردید بذارید و با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید و در آخر گریل رو روشن‌ کنید سطح ساندویچ ها طلایی بشه.

من برای مواد وسط خمیر از سینه چرخ شده بوقلمون، قارچ، پیازداغ، فلفل دلمه ای، گوجه، کمی رب گوجه، زردچوبه و ادویه و نمک و پنیر پیتزا استفاده کردم.

نوش جان