حلیم خونگی با بوقلمون با گندم پوست کنده یه حلیم فوق العاده خوشمزه و مقوی که پیشنهاد می کنم حتما امتحانش کنید که عالیه!
مواد لازم برای تهیه حلیم بوقلمون با گندم پوست کنده
- گندم پوست کنده ۵۰۰ گرم
- گوشت بوقلمون ۴۰۰ گرم
- آب ۱۵ لیوان
- نمک به اندازه نیاز
- دارچین و روغن حیوانی به اندازه لازم
طرز تهیه حلیم بوقلمون با گندم پوست کنده
برای شروع ابتدا گندم را از شب خیس می کنیم و آبش را خالی می کنیم و بعد با گوشت بوقلمون و آب و بک عدد پیاز میزاریم بپزه.
وقتی خوب پخت گوشت بوقلمون را بیرون میاریم و ریش ریش می کنیم.
بعد گندم را با گوشت کوب برقی له می کنیم بعد از آبکش فلزی رد می کنیم تا پوست گندم جدا بشه بعد گوشت بوقلمون ریش ریش شده را اضافه می کنیم روی شعله کم میزاریم و مرتب هم میزنیم تا کشدار بشه در آخر نمک را اضافه می کنیم و قتی حلیم جا افتاد داخل ظرف می کشیم و روش را تزیین می کنیم و روغن حیوانی روش میریزیم.
نکته:
این حلیم خیلی خوشمزه هستش و پیشنهاد کی کنم حتما امتحان کنید.
من روی شعله گاز شعله پخش کن میزارم و حلیم را از شب تا صبح میزارم میپزه صبح از آبکش رد می کنم و گوشت را داخلش میریزم همون صبح داغ داغ میخوریم.