دسر پان اسپانیا با بیسکویت پتی بور یه دسر ساده و خوشمزه و شیک و مدرنه. دیگه چی بهتر از این؟ برای این که موقع سرو راحت تر باشم، این بار این دسر رو به صورت شات پان اسپانیا درست کردم و با شکلات های دستساز تزئین کردم. فوق العاده خوشمزه و همچنین شیک و جذّاب!
مواد لازم برای تهیه دسر پان اسپانیا با بیسکویت پتی بور
- تخم مرغ ۳ عدد
- شیر ۶ لیوان
- شکر یک و نیم لیوان
- آرد نصف لیوان
- نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوری
- وانیل ۱ قاشق مرباخوری
- خامه یه پاکت صورتی
- کره ۵۰ گرم
- بیسکوییت پتی بور دو بسته
- موز و گردو به مقدار لازم
طرز تهیه دسر پان اسپانیا با بیسکویت پتی بور
برای شروع اول تخم مرغ رو همراه شکر و وانیل هم میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه و حجمش دو برابر شه.
سپس تو یه قابلمه شیر و نشاسته ذرت و آرد رو مخلوط میکنیم تا ذرات آرد و نشاسته حل شه میزاریم رو حرارت متوسط مرتب هم میزنیم تا ته نگیره.
بعد اینکه یکم گرم شد مخلوط تخم مرغ و شکر و بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم مدام هم بزنید تا ته نگیره تو این مرحله یک لحظه هم غافل نشین بعد که به غلظت فرنی رسید کره و خامه رو اضافه و مخلوط میکنیم و هم میزنیم.
داخل گیلاس خوری یا شات ها اول یکی دو قاشق بیسکوییت خرد شده میریزیم گردو و موز هم اضافه میکنیم روش موادی که آماده کردیم رو میریزیم.
دوباره گردوی خرد شده و موز رو روی مواد میچینیم یه قاشق بیسکوییت میریزیم از روی اون دوباره مواد دسر و آخر سر هم به دلخواه تزئین میکنیم.
نکته ۱: من برای تزئین از شکلات هایی که خودم درست کردم استفاده کردم.
نکته ۲: میتونین داخل قالب کمربندی این دسرو درست کنید. طوریکه لایه لایه مواد و بیسکوییت رو بچینین بعد ۷ تا ۸ ساعت از یخچال درآرین و دورش رو با بیسکوییت تزئین کنید.
نکته ۳: میتونین به مقداری از مواد پودر کاکائو اضافه کنید و از طعم بی نظیرش لذت ببرین.