4.3/5 - (41 امتیاز)

دسر پان اسپانیا با بیسکویت پتی بور یه دسر ساده و خوشمزه و شیک و مدرنه. دیگه چی بهتر از این؟ برای این که موقع سرو راحت تر باشم، این بار این دسر رو به صورت شات پان اسپانیا درست کردم و با شکلات های دستساز تزئین کردم. فوق العاده خوشمزه و همچنین شیک و جذّاب!

مواد لازم برای تهیه دسر پان اسپانیا با بیسکویت پتی بور

  • تخم مرغ ۳ عدد
  • شیر ۶ لیوان
  • شکر یک و نیم لیوان
  • آرد نصف لیوان
  • نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوری
  • وانیل ۱ قاشق مرباخوری
  • خامه یه پاکت صورتی
  • کره ۵۰ گرم
  • بیسکوییت پتی بور دو بسته
  • موز و گردو به مقدار لازم

طرز تهیه دسر پان اسپانیا با بیسکویت پتی بور

طرز تهیه دسر پان اسپانیا با بیسکویت پتی بور

برای شروع اول تخم مرغ رو همراه شکر و وانیل هم میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه و حجمش دو برابر شه.

سپس تو یه قابلمه شیر و نشاسته ذرت و آرد رو مخلوط میکنیم تا ذرات آرد و نشاسته حل شه میزاریم رو حرارت متوسط مرتب هم میزنیم تا ته نگیره.

بعد اینکه یکم گرم شد مخلوط تخم مرغ و شکر و بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم مدام هم بزنید تا ته نگیره تو این مرحله یک لحظه هم غافل نشین بعد که به غلظت فرنی رسید کره و خامه رو اضافه و مخلوط میکنیم و هم میزنیم.

داخل گیلاس خوری یا شات ها اول یکی دو قاشق بیسکوییت خرد شده میریزیم گردو و موز هم اضافه میکنیم روش موادی که آماده کردیم رو میریزیم.

دوباره گردوی خرد شده و موز رو روی مواد میچینیم یه قاشق بیسکوییت میریزیم از روی اون دوباره مواد دسر و آخر سر هم به دلخواه تزئین میکنیم.

نکته ۱: من برای تزئین از شکلات هایی که خودم درست کردم استفاده کردم.

نکته ۲: میتونین داخل قالب کمربندی این دسرو درست کنید. طوریکه لایه لایه مواد و بیسکوییت رو بچینین بعد ۷ تا ۸ ساعت از یخچال درآرین و دورش رو با بیسکوییت تزئین کنید.

نکته ۳: میتونین به مقداری از مواد پودر کاکائو اضافه کنید و از طعم بی نظیرش لذت ببرین.