فرنی بستنی یکی از دسرهای دوست داشتنی و خیلی خوب و عالی و خوشمزه ست که طرز تهیه خیلی راحت هم داره. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.
مواد لازم برای تهیه فرنی بستنی با نشاسته و ژلاتین
- شیر ۲ لیوان
- نشاسته ذرت یا گندم ۴۰ گرم (۳ تا ۴ قاشق غذاخوری)
- شکر ۶۰ گرم (تقریبا ۱/۴ لیوان)
- گلاب ۲ قاشق غذاخوری
- بستنی وانیلی ۷۰ گرم (تقریبا ۴ قاشق غذاخوری)
- خامه صبحانه ۴۰ گرم (حدود ۲ قاشق غذاخوری)
- پودر ژلاتین ۲۰ گرم (۲ قاشق غذاخوری)
دستور پخت فرنی بستنی با نشاسته و ژلاتین
برای شروع ابتدا شیر و نشاسته و شکر رو با هم ترکیب کردم و روی حرارت ملایم قرار دادم. مدام هم زدم.
اگر قالبی بخواید ژلاتین می خواد، روی ۱/۳ لیوان آب سرد، پودر ژلاتین رو ریختم و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش حل بشه و بعد از حرارت برداشتم و اضافه کردم.
مواد رو مدام روی حرارت ملایم هم زدم تا به غلظت مناسب برسه. آخر کار گلاب رو ریختم و از حرارت برداشتم و کنار گداشتم که کمی از دما بیفته. بستنی و خامه رو هم ریختم و مخلوط کردم.
من دو قسمت مواد رو کردم و به یک قسمت زعفران اضافه کردم.
قالب دلخواه رو خیلی جزیی با روغن مایع چرب کردم و از فرنی زعفرانی ریختم و گذاشتم یخچال و وقتی کمی بست، مواد ساده رو ریختم و گداشتم یخچال، حداقل ۴ تا ۵ ساعتی بمونه و بعد دورش رو با کارد آزاد کردم و وقتی دیدم از جاش آزاد شده، روش یک دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم.
طرح دسر من طوری بود که دوست داشتم برش بدم و با چاقوی مرطوب و خیس و تیز برش دادم و از پودر پسته به عنوان تزئین استفاده کردم.
می تونید همین دسر رو به صورت تک نفره داخل جام و لیوان درست کنید، در این صورت ژلاتین قابل حذف هستش.
نکات مهم تهیه فرنی بستنی
- اگر خامه و بستنی نریزید شما فرنی ساده با نشاسته دارید و مشکلی نداره.
- فرنی رو اگر ساده بدون بستنی و خامه بخواید درست کنید می تونید از آرد برنج جای نشاسته استفاده کنید.
- جای خامه صبحانه، خامه قنادی هم میشه، فقط میزان شکر رو تنظیم کنید چون خامه قنادی شیرین هست.