اینم نون صبحانه ترکی خوشمزمون با طعم روغن زیتون هم راحته هم خوشمزه هم میتونید مواد رو تغییر بدین یه صبحونه یا شام خوشمزه برای خانواده تون درست کنید!
نان صبحانه (نان هات داگ) این نان را به صورت وگان هم میتونید تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه نان صبحانه ترکیه ای
مواد لازم برای خمیر
- شیر ولرم یک و نیملیوان یا(شیر بادام)
- شکر1 ق غ
- نصف استکان چای خوری روغن زیتون
- 1 ق مرباخوری نمک
- آرد ۵۰۰گرم (هر نوع آردی ممکن است به نسبت ابخوریش متفاوت باشد)
- 1 ق غ مخمر
برای مواد داخلی
- 2 گوجه فرنگی
- 1 کاسه پنیر پیتزا یا (پنیر پیتزا وگان)
- 1 کاسه سوسیس خرد شده (من از سوسیس گیاهی از نوع وگان استفاده کردم)
- 2 عدد فلفل سبز شیرین
- کمی پنیر پارمزان
دستور پخت نان صبحانه ترکیه ای خوشمزه و ساده
تمام مواد خشک را باهممخلوط کرده به مدت بیست دقیقه دقیقه ورز دهید(نسبت به ابخوردی ارد ممکن یکی دو ق ارد اضافه نیاز باشد در کل خمیر نرمی است ولی نباید به دست بچسبه خوب ورز بدید) تا جای ممکن ارد زیادی اضافه نکنید و یک قاشق از روغن زیتون را نگه داشته باشید که دست و سطح کار را مرتب چرب کنید و خمیر را ورز دهید.
تا زمانی خمیر را ورز دهید ، وقتی خمیر را با چاقو از وسط باز کردید پر از حفرهای ریز و درشت باشد..خمیر را در ظرف چرب یکساعت یا کمی بیشتر استراحت دهید.
خمیر تخمیر شده را به 3 قسمت مساوی تقسیم کنید. آن را با کمک وردنه باز می کنیم ،مثل تصویر رول می کنیم و روی سینی قرار می دهیم
روی آن را بپوشانید و اجازه دهید 15-20 دقیقه استراحت کند.
وسط خمیر استراحت شده را از طول با کمک چاقو یا تیغ عمیق برش می دهیم (البته مراقب باشید خیلی عمیق نباشه که خمیر پاره میشه(
ابتدا پنیر پیتزا اضافه می کنیم ، سپس گوجه و سوسیس و فلفل سبز را اضافه می کنیم و روی ان کمی نمک و پنیر پارمزان بپاشید و در فر داغ و از قبل گرم شدده با دمای 200 درجه می پزیم تا زمانی که زیر نان کاملا بپزد و اطراف ان قهوه ای طلایی شود حدودا بین ۳۰تا ۴۰ دقیقه میپزد بعد بیست دقیقه مرتب زیر نان را چک کنید.و در اخر روی نان را گریل کنید من طعم این نان را برای صبحانه توصیه می کنم (روی سینی گالوانیزه پختم)