وای بنظرم خوشمزه ترین کرپ و صبحونه و عصرونه هست که سه سوته آماده میشه همینه! پیشنهاد می کنم حتما درست کنید چون که یه صبحانه عالیه!
مواد لازم برای تهیه کرپ شیرین خانگی
- تخم مرغ ۱ عدد
- آرد ۱ لیوان
- شیر یک و نیم لیوان
- شکر ۲ قاشق غذاخوری
- روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری
- وانیل یک قاشق چایخوری
طرز تهیه کرپ شیرین فرانسوی
برای شروع ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن میزنیم تا کاملا کف کنه و کرم رنگ بشه بعد روغن مایع رو اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم.
سپس شیر رو اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم.
مخلوط کردن رو ادامه بدید تا کاملا یکدست بشه و هیچ گلوله ی آردی داخلش نباشه.
داخل تابه نچسبی رو با قلمو کمی روغن مایع میزنیم تا چرب بشه و روی حرارت قرار میدیم. از مایه کرپ داخل تابه میریزیم و تابه رو میچرخونیم تا مواد کاملا پخش بشه.
ضخامت کرپ نباید زیاد باشه. وقتی کرپ خودش رو گرفت و سطحش مات و کناره ها کمی طلایی شد، میتونیم برگردونیم تا طرف دیگش هم بپزه و مابقی مواد رو به همین ترتیب میپزیم.
کرپهای خوشمزه شما آمادست و میتونید اونارو توی ظرف دلخواه بچینید و با نوتلا و میوه تزئین کنید.
کرپ نباید ضخیم باشه چون حالت لاستیکی می گیره پس کرپ باید خیلی نازک باشه و برای پخش شدن مواد رو داخل تابه می چرخونیم و از مواد اضافه نمیکنم.
تابه باید نچسب و ضخیم باشه تا حرارت یکسان پخش بشه و برای بار اول تابه رو با روغن مایع چرب می کنیم دفعات بعدی نیاز نیست تابه چرب بشه.دما هم باید مناسب باشه اگر کم باشه زمان پخت طولانی و کرپ خشک میشه و اگر زیاد باشه لطافتش از بین میره و طعم کرپ عوض میشه.
مایع کرپ هم باید روون باشه تا به راحتی داخل تابه بچرخه. چون جنس آردها متفاوت هست و جذب آب متفاوتی دارند اگر دیدید کمی مایع کرپ غلیظ شد یک قاشق شیر اضافه کنید و اینکه ممکن یکی دوتا کرپ خوب نشه زمان و حرارت مورد نیاز درست کردن کرپ دستتون که اومد کرپ ها تون یکدست و طلایی سرخ میشند.