4/5 - (33 امتیاز)

وای بنظرم خوشمزه ترین کرپ و صبحونه و عصرونه هست که سه سوته آماده میشه همینه! پیشنهاد می کنم حتما درست کنید چون که یه صبحانه عالیه!

مواد لازم برای تهیه کرپ شیرین خانگی

  • تخم مرغ ۱ عدد
  • آرد ۱ لیوان
  • شیر یک و نیم لیوان
  • شکر ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری
  • وانیل یک قاشق چایخوری

طرز تهیه کرپ شیرین فرانسوی

طرز تهیه کرپ شیرین فرانسوی برای صبحانه

برای شروع ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن میزنیم تا کاملا کف کنه و کرم رنگ بشه بعد روغن مایع رو اضافه می‌کنیم و دوباره هم میزنیم.

سپس شیر رو اضافه می‌کنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم.

مخلوط کردن رو ادامه بدید تا کاملا یکدست بشه و هیچ گلوله ی آردی داخلش نباشه.

داخل تابه نچسبی رو با قلمو کمی روغن مایع میزنیم تا چرب بشه و روی حرارت قرار میدیم. از مایه کرپ داخل تابه میریزیم و تابه رو میچرخونیم تا مواد کاملا پخش بشه.

ضخامت کرپ نباید زیاد باشه. وقتی کرپ خودش رو گرفت و سطحش مات و کناره ها کمی طلایی شد، میتونیم برگردونیم تا طرف دیگش هم بپزه و مابقی مواد رو به همین ترتیب میپزیم.

کرپ‌های خوشمزه شما آمادست و میتونید اونارو توی ظرف دلخواه بچینید و با نوتلا و میوه تزئین کنید.

کرپ نباید ضخیم باشه چون حالت لاستیکی می گیره پس کرپ باید خیلی نازک باشه و برای پخش شدن مواد رو داخل تابه می چرخونیم و از مواد اضافه نمیکنم.

تابه باید نچسب و ضخیم باشه تا حرارت یکسان پخش بشه و برای بار اول تابه رو با روغن مایع چرب می کنیم دفعات بعدی نیاز نیست تابه چرب بشه.دما هم باید مناسب باشه اگر کم باشه زمان پخت طولانی و کرپ خشک میشه و اگر زیاد باشه لطافتش از بین میره و طعم کرپ عوض میشه.

مایع کرپ هم باید روون باشه تا به راحتی داخل تابه بچرخه. چون جنس آردها متفاوت هست و جذب آب متفاوتی دارند اگر دیدید کمی مایع کرپ غلیظ شد یک قاشق شیر اضافه کنید و اینکه ممکن یکی دوتا کرپ خوب نشه زمان و حرارت مورد نیاز درست کردن کرپ دستتون که اومد کرپ ها تون یکدست و طلایی سرخ میشند.