خورش داوود پاشا یه خورشت بسیار خوشمزه که شباهت بسیار زیادی به غذاهای گیلانی داره. این خورشت خوشمزه ترکی به سرعت آماده می شه، یه خورشت ترکیه ای فوق خوشمزه و مجلسی که پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنید.
مواد لازم برای تهیه خورش داوود پاشا با گوشت چرخ کرده
- گوشت چـرخ کرده دویست و پنجاه گرم
- پـیاز دو عـدد مـتوسـط
- نـعناع خشک یک قاشق غذاخوری
- رب انار ملس دو قـاشق غـذاخـوری
- سـماق یک قـاشـق چایخوری
- پودر سـیر نـصف قـاشق چایخوری سرپر
- آلو خـورشتی ده عـدد به دلخواه
- نمک و فـلفل و روغن به میزان لازم
- آب جـوش یک و نـیم لـیوان
طرز تهیه خورش داوود پاشا اصل با گوشت چرخ کرده
برای شروع ابتدا یک عـدد از پـیازهـا رو رنـده بـزنـید آبـش بگیرید بـعد به گـوشـت اضـافـه کنید پـودر سـیر، سـماق و نمک اضـافه کنید.
گـوشتتون خـوب ورز بـدیـد تـا کوفته هـاتـون بـاز نـشه و یکساعت داخـل یـخچال قـرار بـدید.
گـوشـت هارو انـدازه گردو گـردش کنید و سـرخ کنید.
پـیاز دوم نـگینی خـرد کنید بـا روغـن تـفت بـدیـد بـعد کمی زردچـوبه بـزنـید تـا طلایی بـشه.
نـعناع خشک و رب انـار بـه پـیاز تـفت داده شـده اضـافه کنید زیـاد تـفت نـدید نـعناع میسوزه و تـلخ مـیشه.
آب جـوش بـه مـواد تـفت داده شـده اضـافه کنید و کوفته های سرخ شـده رو داخـلش بـریـزیـد.
بــه دلخـواه مـیتونـید چـند تـا آلـو خـورشـتی اضـافه کنید که فـوق الـعاده خـوشـمزه مـیکنه.
خـورشت روی شـعله کم بـه مـدت چـهل و پـنج دقـیقه بـمونـه تـا جـا بـیفته بـعد نـوش جـان کنید.
اگه تـو شـمال هستیدو رب انار ترش مـصرفیتون حـتما یک الی دوقـاشـق غـذاخوری شکر استفاده کنید تـا ملس بشه خـورشتتون.
شـعله گـاز بـایـد خیلی ملـایم بـاشه چون آب جـوش مـصرفی خیلی کم زیـاد بـزارید گـوشـت نـپخته آب خـورشتتون تـموم مـیشه.
سس ایـن خـورشـت خـیلی کمه در حـد چـند قـاشـق.
ایـن خـورشت خـیلی تیرست بخاطر رب انار داخلش. نوش جان
پول کجاست نداریم ندارم ندارند وندارید