4.5/5 - (2 امتیاز)

کوکی زرشک و پسته یه کوکی زیبا جدید و جذاب و خوشمزه و بی نظیر و خوش بافت و خوش عطر و عالیه! هر چقدر از این شاهکار تعریف کنم کمه! یعنی خودم موندم بهش کوکی باید گفت یا باقلوا یا کلوچه کوکی باقلوایی!

مواد لازم برای تهیه کوکی زرشک و پسته

  • آرد ۲۴۰ گرم
  • نشاسته ذرت ۴۵ گرم
  • کره هم دما ۱۳۰ گرم
  • تخم مرغ ۲ عدد (با پوست ۶۵ گرمی و بدون پوست ۱۱۰ گرم)
  • شکر قهوه ای روشن ۵۰ گرم
  • شکر دانه ریز ۳۰ گرم
  • بیکینگ پودر ۵ گرم ( ۱ قاشق چای خوری)
  • وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
  • نمک ۱/۸ قاشق چای خوری
  • پودر هل ۱/۴ قاشق چای خوری
  • زرشک تازه ۴۰ گرم
  • پسته خرد شده ۵۰ گرم
  • مقداری زرشک و پسته اضافه برای روی کوکی ها به دلخواه

طرز تهیه کوکی زرشک و پسته

طرز تهیه کوکی زرشک و پسته

برای شروع ابتدا آرد و بیکینگ پودر و نشاسته و نمک الک ‌کنید و کنار بزارید. زرشک رو نیم ساعت رو دستمال اشپزخانه پهن کنید اگر اب اضافه داره کشیده شه.

داخل ظرف همزن کره و شکر ها رو بزنید تا خوب با هم مخلوط شن حدودا ۴ دقیقه تخم مرغ ها وانیل و پودر هل اضافه و یک دقیقه مخلوط کنید مخلوط مواد خشک اضافه و فقط و فقط در حد ترکیب شدن هم بزنید پسته و زرشک اضافه کنید و به ارامی مخلوط کنید طوری که زرشک ها خیلی له نشن.

من اسکوپ زدم با بکم فاصله داخل سینی چیدم روی کوکی ها رو با مقداری پسته و‌ زرشک تزیین کردم و بعد گذاشتم یخچال یک ساعت بمونه خوب خنک بشه شما میتونید با همون کاسه بزارید خنک بشه بعد اسکوپ بزنید و‌ بعد در فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گازی و ۱۷۰ درجه برقی داغ کردید به مدت تقریبی ۱۵ دقیقه بپزید تا از اطراف کمی طلایی بشن.

بعد از ۲ دقیقه از سینی خارج کرده و به روی توری انتقال بدید تا خوب خنک بشن. نوش جان

نکات مهم پخت کوکی زرشک و پسته

  • کره حتما باید یکم سرما رو داشته باشه خیلی شل و نرم نباشه.
  • به نظرم اسکوپ بزنید بعد بزارید خنک بشه بهتره.
  • اگه زرشک تازه نداشتید از زرشک خشک هم میتونید استفاده کنید ولی حتما از قبل خوب بشورید چند دقیقه خیس کنید نرم شن رو دستمال اب اضافش بگیرید بعد استفاده کنید.
  • اگر به همون شکل خشک استفاده بشه داخل فر خشک و بی کیفیت میشه جون ابش رو از دست میده.
  • میتونید بجای زرشک از کرنبری هم استفاده کنید.