4.4/5 - (17 امتیاز)

کوکی شکلاتی مغزدار رو امتحان کردید؟ کوکی شکلاتی که خودش خوشمزه ست حالا مغزدار هم بشه دیگه چی میشه! برای برای پخت یه کوکی شکلاتی مغزدار عالی و خوش بافت دیگه با مغزی شکلات سفید. امیدوارم درست کنید و لذت ببرید. مقدار مواد دقیقه و دستور پخت امتحان شده هست و با خیال راحت می تونید درست کنید.

مواد لازم برای تهیه کوکی شکلاتی مغزدار

  • آرد ۱۵۰ گرم
  • کره هم دمای محیط ۱۱۵ گرم
  • تخم مرغ درشت ۱ عدد
  • نشاشته ذرت ۲۰ گرم
  • پودر کاکائو ۴۵ گرم
  • بیکینگ پودر ۵ گرم ۱ پاکت
  • شکر قهوه ای ۱۰۰ گرم
  • شکر سفید دانه ریز ۵۰ گرم
  • وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
  • شکلات شیری خرد شده ۸۰ گرم
  • شکلات سفید سکه ای برای وسط و به تعداد کوکیها

دستور پخت کوکی شکلاتی مغزدار با تکه های شکلات

طرز تهیه کوکی شکلاتی مغزدار

برای شروع ابتدا داخل کاسه همزن شکرها و کره رو با دور تند همزن حدودا ۴ دقیقه بزنید تا مخلوط یکدست و حجیم بشه.

بعد تخم مرغ و وانیل اضافه کنید ۱ دقیقه مخلوط کنید.

همزن روی پایینترین درجه بزارید و مواد خشک روبا هم مخلوط کنید و الک کنید و به این ترکیب اضافه کنید.

میتونید مثل من پودرکاکائو‌ رو جدا ترکیب کنید. فرقی نداره و فقط و فقط در حدی که یکدست شه هم بزنید شکلات شیری رو اضافه کنید.

خمیر رو جمع کنید سلفون بکشید ۱ ساعت بره یخچال خنک بشه. با اسکوب از خمیر جدا کتید وسطش رو گود کنید و از شکلات سفید وسطش قرار بدید و دوباره گرد کنید و ببندید و داخل سینی با کمی فاصله بچینید.

به دلخواه مقداری شکلات خرد شده روش قرار بدید و داخل فر داغ داغ با دمای ۱۸۰ گازی و ۱۷۰ برقی به مدت تقریبی ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بپزید.

همیشه اول دو تا دونه از کوکی ها رو بپزید اگر پهن شد یک تا دو قاشق ارد مازاد اضافه و مخلوط کنید و بعد بقیه رو بپزید بعد پخت از فرخارج کنید بعد دو دقیقه از سینی داغ خارج کنید رو توری خنک کنید دقت کنید وقتی کوکی داغه شکلات وسطش شل هستش وقتی خنک شه میبنده و ولی نرم باقی میمونه سفت مثل قبل پخت نیست.

نکته: این مقدار مواد با اسکوپ من که ۲۵ گرمیه ۱۲ عدد کوکی میده.


روش دوم

طرز تهیه کوکی با مغز نوتلا

مواد لازم

  • ۸ تا ۱۰ نصف قاشق غذا خوری نوتلا و یا هر شکلات صبحانه ای
  • ۱/۲ پیمانه (۱۱۰ گرم) کره به دمای محیط رسیده
  • ۱/۲ پیمانه (۱۰۰ گرم) شکر
  • ۱ قاشق چای خوری وانیل
  • ۱ عدد تخم مرغ
  • یک و یک سوم پیمانه (۱۷۵ گرم) آرد
  • ۱ قاشق چای خوری بکینگ پودر و یا جوش شیرین
  • ۱ قاشق غذا خوری نشاسته ذرت
  • نصف قاشق چای خوری نمک
  • ۲/۳ پیمانه (۱۰۰ گرم) شکلات چیپسی

طرز تهیه

با قاشق نوتلا رو توی سینی مد نظرمون که کف اونو کاغذ روغنی گذاشتیم میچینیم و میذاریم توی فریزر ۱ ساعت بمونه.

حالا کره به دمای محیط رسیده رو به همراه وانیل و شکر خوب ترکیب میکنیم، بهش تخم مرغ رو اضافه کرده و دوباره مخلوط میکنیم تا یکدست بشه. حالا آرد و بکینگ پودر، نشاسته ذرت رو توی موادمون الک میکنیم و در آخر نمک و شکلات چیپسی رو اضافه کرده و خوب یکدست میکنیم.

حالا گلوله های شکلات رو که یخ بسته رو از فریزر بیرون میاریم و از مواد کوکیمون یه مشت برمیداریم و بازش میکنیم و اون شکلات رو داخلش قرار میدیم و اونو گلوله میکنیم و با فاصله توی سینی فری که کاغذ روغنی گذاشتیم میچینیم و ۱ ساعت توی یخچال میذاریم تا استراحت کنه.

فر رو از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم میکنیم و کوکی هارو میفرستیم اون تو به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه بپزه.