5/5 - (3 امتیاز)

کوکی چوب شور یه کوکی شکلاتی جذاب و خوشمزه و راحته! کوکی های چوب شور شکلاتی نرم عالی و خوشمزه و خوشبافت امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه کوکی چوب شور

  • 115 گرم کره تقریبا خنک
  • 80 گرم شکر قهوه ای
  • 40 گرم شکر دانه ریز
  • 1/4 قاشق چای خوری وانیل
  • 1 عدد تخم مرغ بزرگ (68 گرم بدون پوست 59 بدون پوست)
  • 150 گرم آرد
  • 1/2 قاشق چای خوری جوش شیرین
  • (یا 1 قاشق چای خوری بیکینگ پودر)
  • 40 گرم پودر کاکائو
  • 1/8 نمک
  • 13 عدد چوب شور
  • 150 گرم شکلات سفید بنماری برای تزیین

طرز تهیه کوکی چوب شور شکلاتی

طرز تهیه کوکی چوب شور

قبل از شروع فر را روی 180 درجه / 160 درجه گرم کنید.

برای شروع داخل کاسه بزرگ، کره و شکر را اضافه کنید و با همزن برقی حدودا ۵ دقیقه بزنید تا مخلوط یکدستی بدست بیاد.

سپس وانیل و تخم مرغ را اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید. آرد، جوش شیرین، پودر کاکائو و نمک را از قبل الک کنید و اضافه کنید و فقط و فقط در حد ترکیب شدن هم بزنید.

از خمیر گلوله های ۲۵ گرمی جدا کرده با دست به صورت گلوله در بیارید و در سینی فر که کاغذ انداختید با فاصله بچینید. یک چوب شور را روی هر خمیر کوکی بزارید و کنی فشار بدید (مطمئن بشید که روی آن محکم باشد).

سینی رو ۱ ساعت داخل یخچال استراحت بدید و بعد و به مدت تقریبی 10 تا 12 دقیقه در فری که از قبل داغ کردید بپزید. بعد پخت سینی روی توری سیمی منتقل کنید تا کاملا خنک بشن.

برای تزئین کوکی ها، شکلات رو به صورت بنماری ذوب کنید.

هر کوکی را با احتیاط داخل شکلات فرو کنید، اجازه بدید شکلات اضافی چکه کنه، سپس دوباره روی توری خنک کننده سیمی قرار بدید.

قبل از اینکه شکلات ببنده، روش رو با تکه های خرد شده چوب شور یا انواع ترافل های رنگی بپاشید و تزیین کنید.