5/5 - (3 امتیاز)

این ژله هندوانه با لیوان کاغذی از آسون ترین مدل های ژله هندوانه هستش. خیلی راحت و قالب هم نمی خواد! این ژله هندوانه یکی از راحت ترین مدل هاست و فوق العاده شیک و خوشمزه!

مواد لازم برای تهیه ژله هندوانه در لیوان یکبار مصرف

  • پودر ژله قرمز ۱ بسته
  • پودر ژله آلوورا نصف بسته
  • پودر ژله سبز رنگ نصف بسته
  • شیر ۱/۴ لیوان

با این مقدار مواد برای من ۴ تا لیوان شد.

طرز تهیه ژله هندوانه با لیوان یکبار مصرف

طرز تهیه ژله هندوانه در لیوان یکبار مصرف

برای ژله قرمز و سبز، از هر نوع پودر ژله می تونید استفاده کنید. من هندوانه و لیمو استفاده کردم.

پودر ژله قرمز رو با یک و نیم لیوان آب جوش حل کردم، روی حرارت غیر مستقیم گذاشتم ذراتش حل بشه. توی محیط موند و خنک شد، بهش یکی دو قاشق شیر (به دمای محیط رسیده) اضافه کردم. (به خاطر این که کمی مات بشه و شبیه هندوانه بشه.)

لیوان یکبار مصرف رو جزیی با روغن مایع چرب کردم. دو سه قاشق از این ژله توی هر لیوان ریختم و گذاشتم یخچال نیم بند بشه تا بشه شکلات چیپسی رو قرار داد. نیم بند شکلات چیپسی به عنوان دونه های هندوانه ریختم و بعد مابقی ژله رو اضافه کردم و گذاشتم یخچال.

لایه بعدی، پودر ژله آلوورا رو با نصف لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم حل کردم و توی محیط گذاشتم خنک بشه و بعد شیر که دمای محیط رسیده اضافه کردم (جای شیر از دو سه قاشق بستنی وانیلی نرم هم می تونید استفاده کنید) روی لایه قبلی ریختم و گذاشتم یخچال.

لایه بعدی، پودر ژله سبز رنگ رو با نصف لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم حل کردم و گذاشتم توی محیط خنک بشه، دوباره مثل ژله قرمز برای این که کمی مات بشه یکی دو قاشق شیر (به دمای محیط رسیده) اضافه کردم. روی لایه قبلی ریختم و گذاشتم یخچال. این بار حداقل ۴ تا ۵ ساعتی یخچال قرار دادم.

در لایه های قبلی بین ریختن زله ها وقفه نیفته، به محض این که کمی از نیم بند بیشتر گرفت، لایه بعدی ریخته بشه. در آخر در یخچال بیشتر بمونه که سفت بشه و راحت جدا بشه.

کافی هست که دورش رو با کارد آزاد بشه، یک کم که لیوان رو چرخوندم دیدم کامل آزاد هست و برگردوندم.