4/5 - (30 امتیاز)

کیک های کافی شاپی خیلی طرفدار داره چون که خیلی خیلی خوشمزه هستن. این کیک کافی شاپی نسکافه ای کرم دار هم یکی از کیک های جدید و خوش ست با دستور پخت امتحان شده و مقدار دقیق مواد اولیه که امیدوارم درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره. پیشنهاد م یکنم این کیک رو درست کنید، مطمئنم عاشقش میشید بس که سبک و خوشمزه هست.

مواد لازم برای تهیه کیک کافی شاپی نسکافه ای کرم دار

  • تخم مرغ ۶ عدد
  • آرد ۱۸۰ گرم
  • بکینگ پودر یک و نیم قاشق چای خوری
  • شکر ۲۰۰ گرم
  • نسکافه نصف قاشق غذاخوری
  • وانیل نصف قاشق چای خوری
  • شیر داغ ۵۵ گرم
  • پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری

دستور پخت کیک کافی شاپی نسکافه ای کرم دار

طرز تهیه کیک کافی شاپی نسکافه ای کرم دار

آرد و بکینگ و پودر و پودر کاکائو رو باهم ترکیب و الک کنید.

تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن ۵ تا ده دقیقه بزنید تا کاملا حجم بگیره و رنگش روشن بشه. این مرحله خیلی مهمه و روی بافت کیک خیلی تاثیر گذاره.

نسکافه رو به شیر داغ اضافه کنید و حین اینکه همزن روشنه این مواد رو به مواد تخم مرغی اضافه و مخلوط کنید.

بعد مواد خشک رو توی چند مرحله اضافه و به آرومی هم بزنید تا ترکیب بشن. داخل قالب کاغذ روغنی بزارید و مواد رو بریزید تو قالب تا بپزه.

سایز قالب ۲۳ تا ۲۵ سانت. فر ۱۸۰ درجه گازی، فر ۱۷۰ درجه برقی (فقط المنت پایین) و مدت زمان پخت تقریبا ۴۰ تا ۵۰ دقیقه.

مواد لازم فیلینگ

  • خامه قنادی ۵۰۰ گرم
  • نسکافه یک قاشق غذاخوری
  • آب یک قاشق غذاخوری
  • گاناش (۷۰ گرم شکلات و ۴۰ گرم خامه صبحانه رو بزارید رو حرارت خیلی ملایم و مداوم هم بزنید و اصلا مواد نجوشه همینکه یکدست شد کافیه)

خامه قنادی رو فرم بدید بعد نسکافه رو با آب حل کنید و به خامه اضافه کنید . گاناش خنک شده رو هم اضافه و با همزن بزنید تا ترکیب بشن.

فیلینگ گذاری کیک

بعد فیلینگ رو دو قسمت مساوی تقسیم کنید.

کیک رو هم بعد از خنک شدن سطح رویه رو جدا کنید، بعد از وسط کیک رو دو قسمت کنید.

یه لایه کیک رو با شیر نسکافه مرطوب کنید. (به نصف فنجون شیر کمی نسکافه اضافه کنید.)

دور کیک رو طلق بپیچید و محکم فیکش کنید و نوار چسب بزنید. یک قسمت از فیلینگ رو کاملا رویه سطح کیک پخش کنید بعد لایه بعدی کیک رو قرار بدید و مجدد مرطوب کنید و مابقی فیلینگ رو روی سطح کیک کاملا پخش کنید و سطحش رو صاف کنید.

برای تزئین هم من کمی شکلات رنده شده روی سطح کار ریختم. بهتره کیک چند ساعت داخل یخچال استراحت کنه تا طعم ها به خورد هم برن بعد طلق رو باز کنید و نوش جان کنید.