4.6/5 - (7 امتیاز)

بزقرمه کرمانی یـه غـذای بـسیار خـوشـمزه و آسـونه. من وقتی بزقرمه خـوردیـم دیگه بـا آبگـوشت بـه کل خـداحـافـظی کردم. مـخصوصا اینکه کنارش تـرشی و ریحون و نعناع هم سرو بشه! بی نظیر میشه!

مـواد لازم برای تهیه بزقرمه کرمانی اصیل

  • نـخود خـام یک لـیوان
  • گـوشـت گـوسـفندی سـیصد گـرم
  • پـیاز یک عدد بـزرگ
  • کشک غلیظ یک الی یک ونیم لیوان
  • سـیر پنج حـبه بـزرگ
  • زعـفران غلیظ سه قاشق غذاخوری
  • پـیاز داغ و نعناع داغ دو قاشق غذاخوری
  • آب جوش به میزان لازم
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • گـردو پودر شده دو قاشق غذاخوری اختیاری (من نزدم)

طرز تهیه بزقرمه کرمانی اصیل و خوشمزه

طرز تهیه بزقرمه کرمانی
از شـب قـبل نـخود رو خـیس کنید و آبـش چـند بار عـوض کنید.

یک عدد پیاز بـزرگ نگینی خـرد کنید بـا مقداري روغـن و زردچـوبه تـفت بدید تـا سبک و طلایی بشه.

طرز تهیه بزقرمه کرمانی خوشمزه

چـند حبـه سـیر ریز خـرد کنید و بـه پـیاز در حـال تـفت شـدن اضـافـه کنید.

طرز تهیه بزقرمه کرمانی سنتی

گـوشت خـرد شـده رو اضـافه کنید و خوب تـفت بدید مقداری فلفل بزنید به هیچ عنوان نمڪ نزنید چون گوشت دیرپز میشه بعد تفت گوشت نخود خیس داده شده رو اضافه کنید و دو الی سه دقیقه دیگه تفت بدید.

 طرز تهیه بزقرمه کرمانی تصویری

آب جوش تا انـدازه ای که روی گوشت و نخود کامل بپوشونه اضافه کنید اول شعله زیاد تا جوش بیاد بعد شعله رو ملایم کنید تا گوشت نخود خوب بپزه و آبی اضافه نمونه.

طرز تهیه بزقرمه اصیل کرمانی

بعد پخت گوشت جدا کنید و خوب گوشت کوب بزنید تا ریش ریش بشه و نخود هم جداگانه با گوشت کوب بزنید تا له بشه میتونید کامل پور کنید یا مثل من کمتر پوره کنید تا موقع سرو نخود و گوشت کامل حس کنید.

طرز تهیه خورش بزقرمه کرمانی

بعد له کردن نخود گوشت اضافه کنید و روی شعله ملایم پنج دقیقه خوب بهم بزنید تا نخود و گوشت کامل به خورد هم برند در ایـن مرحله نمک اضافه کنید.

خورشت بزقرمه کرمانی

بعد یک لیوان الی یک و نیم لیوان کشک و زعفران اضافه کنید در پایان دو قاشق غذاخوری نعناع و پیاز داغ بزنید شعله رو خاموش کنید و سرو کنید.

دستور پخت خورش بزقرمه کرمانی