4.2/5 - (33 امتیاز)

باقلوا شعریه یه شیرینی خوشمزه و خاص و پرطرفداره که نه فر میخواد و نه همزن و خیلی راحت درست میشه! همین طعم خاصشه که از بقیه باقلواها متمایزش کرده!
فوق العاده خوشمزه و فوق العاده راحت یعنی فقط باید درستش کنید تا ببینید چقدر سادست! باقلوا شعریه رو به دو صورت قالبی و رولی می تونید درست کنید.

مواد لازم برای تهیه باقلوا شعریه

  • رشته ی شعریه ۱ بسته
  • کره ۵۰ گرم
  • شیر عسلی ۲۰۰ گرم
  • زعفران دم کرده ی غلیظ ۲ قاشق غدا خوری
  • گلاب ۱ قاشق غذا خوری
  • پودر هل ۱ قاشق مربا خوری
  • گردوی خرد شده ½ پیمانه

طرز تهیه باقلوا شعریه رولی با شیرعسلی

طرز تهیه باقلوا شعریه با شیرعسلی

ابتدا رشته هارو با دست یا با خرد کن خرد میکنیم. سپس داخل تابه با حرارت کم ۵ دقیقه تفت میدیم.

یه کم ک طلایی شد ۵۰ گرم کره اضافه میکنیم و ۵ دقیقه تفت میدیم شیر عسلی رو اضافه میکنیم حسابی هم‌میزنیم تا به خورد رشته ها بره سپس زعفران و گلاب و پودر هل را اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.

در کل ۱۵ دقیقه زمان میبره تا آماده شه.

شعله رو خاموش میکنیم میزاریم از داغی بیفته.بعدش روی نایلون پهن‌ میکنیم به کمک وردنه یا با دست صاف و پهن میکنیم و گردوی خورد شده رو وسط شعریه میریزیم و رول میکنیم و به مدت نیم تا یکساعت میزاریم یخچال تا خودشو بگیره و به اندازه ها ی دلخواه برش میزنیم.

برای شیر عسلی۳ لیوان شیر و ۱ لیوان شکر و ۲۰ گرم کره رو مخلوط میکنیم میزاریم رو حرارت تا کم کم ب قوام بیاد و شیر اصلا نباید بجوشه حدودا دو ساعت زمان‌میبره حرارتو کم کنید و یه شعله پخش کن بزارید و هر دو سه دقیقه یکبار هم بزنید.


طرز تهیه باقلوا شعریه قالبی با شیرعسلی

طرز تهیه باقلوا شعریه قالبی با شیرعسلی

مواد لازم

  • رشته شعریه یک بسته (۱۰۰ گرم)
  • کره ۷۰ گرم
  • شیرعسل نصف قوطی
  • خامه صبحانه نصف پاکت (۱۰۰گرم)
  • شیر ۱/۴لیوان (دلخواه)
  • هل یا وانیل
  • زعفران

طرز تهیه

ابتدا رشته ها را داخل بسته با دست کاملا خرد میکنیم در تابه میریزیم و دقیقه تا یه ربع تفت میدیم تا به رنگ‌قهوه ای تیره در بیاد.

بعد کره و اضافه میکنیم و چند دقیقه ای با کره هم تفتش میدیم حالا بهش شیر عسل خامه صبحانه اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا رشته ها کمی نرم‌ بشن.

️تو این مرحله کمی رشته ها زیر دندون میاد بچشید اگه دوست داشتین نرم تر باشه بهش ۱/۴ لیوان شیر اضافه کنید و صبر کنید تا مجدد غلیظ بشه و رشته ها نرم بشن.

️اضافه کردن شیر کاملا دلخواه و سلیقه ای هست مدل این باقلوا جوریه که رشته ها باید کمی ترد باشن ولی من چون نرمتر دوست دارم شیر هم‌ اضافه کردم.

در آخر (هل یا وانیل) و زعفران را به رشته ها اضافه میکنیم و وقتی به غلظت مناسب رسید از حرارت برمیداریم و داخل قالب سیلیکونی میریزیم میزاریم یخچال تا سفت بشه بعد به راحتی از قالب جدا میشه.

نکات مهم

  • ️میتونید وسطش هم از مغزیجات استفاده کنید یا ساده درست کنید.
  • ️اگر قالب سیلیکونی نداشتید میتونید داخل یه ظرفی پهن کنید و بعد برش بزنید یا مثل من در دست گرد کنید و توپی درست کنید.
  • ️رشته شعریه و از لوازم قنادی ها تهیه کنید.
  • توجه کنید که رشته شعریه با رشته کادایف فرق میکنه.

پیشنهاد می کنم حتما این طعم باقلوا رو امتحان کنید.