باقلوا شعریه یه شیرینی خوشمزه و خاص و پرطرفداره که نه فر میخواد و نه همزن و خیلی راحت درست میشه! همین طعم خاصشه که از بقیه باقلواها متمایزش کرده!
فوق العاده خوشمزه و فوق العاده راحت یعنی فقط باید درستش کنید تا ببینید چقدر سادست! باقلوا شعریه رو به دو صورت قالبی و رولی می تونید درست کنید.
مواد لازم برای تهیه باقلوا شعریه
- رشته ی شعریه ۱ بسته
- کره ۵۰ گرم
- شیر عسلی ۲۰۰ گرم
- زعفران دم کرده ی غلیظ ۲ قاشق غدا خوری
- گلاب ۱ قاشق غذا خوری
- پودر هل ۱ قاشق مربا خوری
- گردوی خرد شده ½ پیمانه
طرز تهیه باقلوا شعریه رولی با شیرعسلی
ابتدا رشته هارو با دست یا با خرد کن خرد میکنیم. سپس داخل تابه با حرارت کم ۵ دقیقه تفت میدیم.
یه کم ک طلایی شد ۵۰ گرم کره اضافه میکنیم و ۵ دقیقه تفت میدیم شیر عسلی رو اضافه میکنیم حسابی هممیزنیم تا به خورد رشته ها بره سپس زعفران و گلاب و پودر هل را اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
در کل ۱۵ دقیقه زمان میبره تا آماده شه.
شعله رو خاموش میکنیم میزاریم از داغی بیفته.بعدش روی نایلون پهن میکنیم به کمک وردنه یا با دست صاف و پهن میکنیم و گردوی خورد شده رو وسط شعریه میریزیم و رول میکنیم و به مدت نیم تا یکساعت میزاریم یخچال تا خودشو بگیره و به اندازه ها ی دلخواه برش میزنیم.
برای شیر عسلی۳ لیوان شیر و ۱ لیوان شکر و ۲۰ گرم کره رو مخلوط میکنیم میزاریم رو حرارت تا کم کم ب قوام بیاد و شیر اصلا نباید بجوشه حدودا دو ساعت زمانمیبره حرارتو کم کنید و یه شعله پخش کن بزارید و هر دو سه دقیقه یکبار هم بزنید.
طرز تهیه باقلوا شعریه قالبی با شیرعسلی
مواد لازم
- رشته شعریه یک بسته (۱۰۰ گرم)
- کره ۷۰ گرم
- شیرعسل نصف قوطی
- خامه صبحانه نصف پاکت (۱۰۰گرم)
- شیر ۱/۴لیوان (دلخواه)
- هل یا وانیل
- زعفران
طرز تهیه
ابتدا رشته ها را داخل بسته با دست کاملا خرد میکنیم در تابه میریزیم و دقیقه تا یه ربع تفت میدیم تا به رنگقهوه ای تیره در بیاد.
بعد کره و اضافه میکنیم و چند دقیقه ای با کره هم تفتش میدیم حالا بهش شیر عسل خامه صبحانه اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا رشته ها کمی نرم بشن.
️تو این مرحله کمی رشته ها زیر دندون میاد بچشید اگه دوست داشتین نرم تر باشه بهش ۱/۴ لیوان شیر اضافه کنید و صبر کنید تا مجدد غلیظ بشه و رشته ها نرم بشن.
️اضافه کردن شیر کاملا دلخواه و سلیقه ای هست مدل این باقلوا جوریه که رشته ها باید کمی ترد باشن ولی من چون نرمتر دوست دارم شیر هم اضافه کردم.
در آخر (هل یا وانیل) و زعفران را به رشته ها اضافه میکنیم و وقتی به غلظت مناسب رسید از حرارت برمیداریم و داخل قالب سیلیکونی میریزیم میزاریم یخچال تا سفت بشه بعد به راحتی از قالب جدا میشه.
نکات مهم
- ️میتونید وسطش هم از مغزیجات استفاده کنید یا ساده درست کنید.
- ️اگر قالب سیلیکونی نداشتید میتونید داخل یه ظرفی پهن کنید و بعد برش بزنید یا مثل من در دست گرد کنید و توپی درست کنید.
- ️رشته شعریه و از لوازم قنادی ها تهیه کنید.
- توجه کنید که رشته شعریه با رشته کادایف فرق میکنه.
پیشنهاد می کنم حتما این طعم باقلوا رو امتحان کنید.