باقلوا کیک رو امتحان کردید؟ بهترین دستور باقلوا کیک رو براتون آوردم! باقلوا خودش تنهایی خیلی خوشمزه ست کیک شربتی هم که بینظیره حالا ترکیب این دو تا با هم دیگه ببین چی میشه! برای مناسبت ها، دور همی یا وقتی میخواید برید مهمونی با این کیک بینظیر می تونید حسابی هنر نمایی کنید!
مواد لازم برای تهیه باقلوا کیک
مواد لازم برای خمیر باقلوا
- مغزیجات دلخواه ۱۰۰ گرم
- کره ۱۲۰ گرم
مواد لازم برای شربت
- شکر ۲ لیوان
- آب ۱٫۱/۲ لیوان
- گلاب ۱/۲ لیوان
- هل ۲ عدد
- زعفران ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
- آبلیمو ۱ قاشق چای خوری
مواد لازم برای کیک
- تخم مرغ ۴ عدد
- شکر ۱/۲ لیوان
- روغن ۱/۲ لیوان
- ماست ۱/۲ لیوان
- زعفران ۱ قاشق غذاخوری
- هل ۱/۴ قاشق چای خوری
- وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
- آرد ۲ لیوان
- بکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
- پودر نارگیل ۳ قاشق غذاخوری (دلخواه)
طرز تهیه باقلوا کیک
همه مواد به جز آبلیمو رو داخل ظرف بریزید و روی حرارت بزارید وقتی شروع به جوشیدن کرد حرارت روکم کنید ۱۰ دقیقه قل بخوره و بعد آبلیمو رو اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
خمیر باقلوا رو به ۲ یا ۴ قسمت برش بدید.
یه ورق بردارید روی بقیه اش حتما دستمال نرم دار بزارید تا خشک نشه.
روی خمیر رو با کره رومال کنید و یه قاشق مغزیجات پودر شده رو عرض خمیر بریزید بعد به اندازه ۲ سانتی تا بزنید روش کره بزنید و رول کنید.
۲۰ تا رول درست کنید و روشو بپوشونید و کنار بزارید.
برای کیک اول تخم مرغ ها رو کمی هم برنید بعد شکر، وانیل وهل رو اضافه کنید ۴ تا ۵ دقیقه هم بزنید تا حالت کرمی پیدا کنه.
روغن و ماست و به دلخواه پودر نارگیل رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
در آخر آرد و بکینگ پودر رو روی مواد الککنید و به آرومی هم بزنید.
مایه کیک رو داخل قالب گرد به قطر ۲۳ سانت بریزید و رول های باقلوا رو روش بچینید جاهای خالی رو با تکه های خمیر باقلوا پر کنید و برای اینکه بعد از پخت خوش رنگ بشه روش کره بزنید.
در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۴۰ دقیقه بزارید بپزه.
وقتی از فر در آوردید شربت هم دمای محیط رو روش بریزید و ۱ تا ۲ ساعت صبر کنید تا شربت به خورد کیک بره.
از قالب خارج کنید و نوش جان