ترشی بامیه و لوبیا سبز بی نظیره!میتونید این ترشی خوشمزه رو فقط با ترکیب بامیه و سبزی معطر و سیر و فلفل تند به تنهایی استفاده کنید. ولی به نظر من ترکیب لوبیا سبز باهاش بی نظیره و خوشمزه ترش میکنه و با هم خیلی همخونی دارن. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.
مواد لازم برای تهیه ترشی بامیه و لوبیا سبز
- بامیه کوچیک 3 کیلو
- لوبیا سبز تازه یک کیلو و نیم
- هویج 4 عدد
- سیر 2 بوته
- سبزی تازه معطر نیم کیلو (نعناع، ریحان، مرزه، ترخون و شوید یا میتونید مثل من از سبزی خشک استفاده کنید)
- شوید خشک ۳ قاشق غذاخوری
- مرزه ترخون خشک ۱ قاشق غذاخوری
- نعناع خشک ۱ قاشق غذاخوری
- سرکه سفید به مقدار لازم
- فلفل دلمه ای رنگی 3 عدد
- فلفل سبز تند 5 عدد
- نمک دو قاشق قاشق غذاخوری
- شکر برای بالانس کردنش ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه ترشی بامیه و لوبیا سبز
برای شروع ابتدا بامیه هارو بشورید رو پارچه نخی پهن کنید تا ابش کشیده بشه و اصلا آب نداشته باشه.
لوبیا سبز ها رو هم بشورید مثل بامیه ها بزارید تا آبش کشیده بشه بعد خرد کنید.
هویج ها رو پوست بگیرید خلالی خرد کنید بشورید بزارید رو پارچه تا آبش کشیده بشه.
فلفل دلمه ای رو هم بشورید به شکل مربع خرد کنید بزارید رو پارچه تا آبش کشیده بشه.
سیر رو حبه حبه کنید پوست بگیرید به همراه فلفل سبز تند بشورید و بزارید رو پارچه تا آبش کشیده بشه.
حالا داخل یه قابلمه سرکه سفید ریخته بزارید رو حرارت تا بجوش بیاد اولین جوش رو که زد بامیه ها و لوبیا سبز رو بریزید داخل قابلمه میتونید جدا هم بپزید اجازه بدید پنج دقیقه بجوشه نه بیشتر. پس حواستون باشه بردارید بریزید داخل آبکش زیر آبکش یه لگن بزارید که سرکه بره داخل اون چون بعدا استفاده میشه.
حالا یه ظرف شیشه ای برداشته ته ظرف رو مقداری سبزی معطر و دو سه حبه سیر و یه فلفل سبز تند بزارید.
تمام مواد بالا رو با هم مخلوط کنید مثل بامیه، لوبیا سبز، هویج خرد شده، فلفل دلمه ای رنگی خرد شده خوب هم بزنید.
مقداریش رو بریزید تو شیشه رو سبزی های معطر باز همین جور لایه لایه ادامه بدین تا شیشه پر بشه.
در آخر باز کمی سبزی معطر و سیر و فلفل سبز تند بزارید مقداری نمک بریزید و با سرکه شیشه رو پر کنید درشو خوب کیپ کنید تا هوا نکشه بره جای خنک تا دو هفته ای استراحت کنه
من گذاشتم داخل یخچال.
من بامیه رو جدا پختم با سرکه لوبیا سبزم جدا چون قابلمه م کوچیک بود شما با هم بپزید.
حواستون باشه باشه زیاد نپزه بعد لزج میشه همون ۵ دقیقه کافیه.
من چون اینسری از سبزی خشک استفاده کردم تمام مواد رو ریختم داخل کاسه بزرگ هم زدم مخلوط شدن بعد ریختم داخل شیشه و اون سرکه ای که باهاش بامیه و لوبیا سبز رو پخته بودم گذاشتم سرد شد دادم روش.