4.2/5 - (12 امتیاز)

تارت زر سیب یه شیرینی خاص و خوشمزه ست که ظاهر خیلی زیبا و شکی هم داره و با خمیر هزارلا درست میشه. به نظر من خمیر هزارلا واقعا جادوییه، هر خوشمزه ای رو میشه سه سوته باهاش درست کرد، تو خونه همیشه داشته باشین. برای مواقعی که هوس شیرینی میکنید این تارت واقعا عالیه، ترکیب سیب و دارچین و شکر قهوه‌ای. فقط باید امتحانش کرد تا بدونید چه طعمی داره!

مواد لازم برای تهیه تارت زر سیب

  • 1 بسته خمیر هزار لا
  • 2 عدد سیب
  • 1 عدد لیمو ترش
  • مخلوط شکر قهوه ای و دارچین به میزان لازم
  • کره برای چرب کردن خمیر
  • آب جوش

طرز تهیه تارت زر سیب

طرز تهیه تارت زر سیب
اول از همه سیب ها رو از وسط نصف کرده و قسمت هسته رو جدا می کنیم و ورقه ای برش می زنیم.

برش ها ضخیم نباشه. آب لیمو ترش رو روی تمام سطح سیب ها می ریزیم. حالا سیب ها رو داخل کاسه ای ریخته و روی اونا آب جوش می ریزیم تا جایی که تمام سطح سیب ها رو بپوشونه و 3 دقیقه داخل ماکروویو میزاریم تا نرم بشه.

سیب ها رو آبکش کرده و اجاره میدیم کاملا خنک و خشک بشه.

(می تونید سیب ها رو نیم ساعت داخل آب خیس کرده، سپس یک ونیم لیوان آب رو به همراه 4 قاشق غذاخوری شکر روی حرارت گذاشته تا شکر حل بشه و بعد 2 دقیقه سیب ها رو از آب بیرون آورده و داخل این شیره ریخته تا نرم بشه و سپس به کمک آب کش سیبها رو خارج کرده و اجاره میدیم شیره ازش خارج بشه و خنک بشه.)

خمیر هزارلا رو که از قبل تو دمای محیط گذاشتیم تا بخش باز بشه. خمیر رو به صورت نوارهای 5 سانتی برش زده و تمام سطح اونو کره می مالیم و مخلوط شکر و دارچین می پوشونیم و سیب ها رو کنار هم ردیفی چیده به طوری که هر سیب کمی از سیب قبلی رو پوشش بده.

تارت زر سیب

لبه رو روی سیب ها برگردونده و از یک طرف شروع به رول کردن می کنیم. قالب مافین رو با کره چرب کرده و تارت ها رو داخلش چیده و داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 200 به مدت تقریبی 20 دقیقه میزاریم. نوش جان