تهیه ته انداز کتف و بال مرغ یه پلو مخلوط خوشمزه و مجلسی! ته انداز بال و کتف رو با این روش اگه درست کنید عاشقش میشید. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.
مواد لازم برای تهیه ته انداز کتف و بال مرغ برای ۴ نفر
- بال و کتف مرغ ۶۰۰ گرم و یا به هر مقداری که میخوایین (میتونین از ران مرغ هم استفاده کنین)
- برنج ۳ پیمانه
- ۱ پیمانه لوبیا چشم بلبلی از قبل خیس خورده و پخته شده(برای اینکه اون سیاهی لوبیاها با برنج ترکیب نشه)
- شوید تازه خورد شده ۱۰۰ گرم (۱ پیمانه)
- زرشک و خلال پسته با میزان لازم
- زعفران دم شده
- سیب زمینی ۲ عدد متوسط (نگینی ریز خورد شده)
- بادمجان ۲ عدد (نگینی خورد شده)
- کره تقریبا ۲ قاشق غذا خوری
برای مزه دار کردن مرغ
- نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر، پودر پیاز، زعفران دم شده
- آب نصف یک عدد لیموی تازه
طرز تهیه ته انداز کتف و بال مرغ
تکه های مرغ رو با ادویه های ذکر شده و آب لیمو و زعفران دم شده مزه دار میکنیم و ۱ ساعت بهش استراحت میدیم تا مزه ها به خورد گوشت بره.
لوبیاهای چشم بلبلی که از قبل خیس خورده رو توی آب میجوشونیم و دو بار آبشو عوض میکنیم و میذاریم کنار.
بادمجون و سیب زمینی های خرد شده رو جداگانه سرخ میکنیم و میذاریم و در آخر روغن تابه رو جدا میکنیم و سیب زمینی و بادمجون و زرشک و خلال پسته رو با هم توی تابه میریزیم و یه تفت ریز میدیم و زیرشو خاموش میکنیم.
حالا برنج رو که گذاشتیم با آب و نمک خیس خورده توی آب در حال جوش میریزیم به همراه لوبیاها و شوید خرد شده میذاریم بپزه و بعد آبکش میکنیم.
حالا کف قابلمه کره و کمی روغن میریزیم و سپس تکه های مرغ رو اضافه کرده و یه طرفش که سرخ شد برمیگردونیم به طرف دیگه و برنج رو میریزیم روش و در آخر زعفران دم شده روش میریزیم و در صورت تمایل کمی کره میذاریم روش و میذاریم با حرارت کم به مدت ۱ ساعت دم بکشه.
میتونین مواد زرشک و سیب زمینی و بادمجونو لای برنج بدین دم بکشه یا مثل من میتونین موقع سرو کنار ظرف سروتون بریزین که اینجوری بنظرم خیلی جذاب تره.