کوکی با شکلات سفید یکی از بهترین کوکی هاست! هم با چای خوبه هم قهوه! یعنی عالیه، عالی! امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.
مواد لازم برای تهیه کوکی شکلات سفید
- کره ۱۷۰ گرم
- شکر قهوه ای ۱۲۰ گرم
- شکر سفید ۵۰ گرم
- تخم مرغ کامل ۱ عدد
- عصاره وانیل ۱ قاشق چای خوری
- آرد سفید ۲۵۰ گرم
- نشاسته ذرت ۲ قاشق چای خوری
- جوش شیرین ۱ قاشق چای خوری
- نمک نصف قاشق چای خوری
- شکلات چیپسی سفید ۱۲۰ گرم
- کرنبری خشک ۱۲۰ گرم
- مغز پسته نیم کوب شده ۵۰ گرم
طرز تهیه کوکی شکلات سفید
برای شروع ابتدا آرد، نشاسته، نمک و جوش شیرین با هم ترکیب کنید بذارین کنار.
کره هم دمای محیط و شکرها باهمزن بزنید تا کِرِم مانند بشه. بعد تخم مرغ و وانیل اضافه کنید بزنید تا یکدست بشه سپس ترکیب آرد رو اضافه کرده و مخلوط کنید.
دورگیری در تمام مراحل فراموش نشه. چندین بار انجام بدین.
سپس شکلات، کرنبری و مغز پسته رو هم اضافه کنید.
روی خمیر نایلون بکشید و بذارین یخچال تا یک ساعت استراحت کنه و بعد از خمیر به اندازه دلخواه بردارین گلوله کنید بذارین در سینی فر که کاغذ انداختین.
اگه دوست داشتین روش رو بازم شکلات و کرنبری اضافه تر بذارین.
سینی بره در فری که از قبل با ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه. زیاد تر بمونه خشک میشه.
اطرف کوکی کمی خودش رو گرفته ولی وسط کوکی نرمه.
وقتی کوکی کمی خنک شد روی توری فلزی بذارین تا کاملا خنک بشه و سپس در ظرف در بسته نگهدارین.
من به جای شکلات چیپسی از شکلات سکه ای خرد شده استفاده کردم.