پلو مراکشی با مرغ یه پلوی مخلوط خوشمزه مراکشی که عطر و طعم بی نظیری داره. عالیه و برای تنوع بخشیدن به برنامه غذایی یه انتخاب خیلی مناسبیه. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.
مواد لازم برای تهیه پلو مراکشی با مرغ برای پنج نفر
- سینه مرغ یک عدد
- برنج چهار پیمانه
- لوبیا سبز خرد شده نصف پیمانه
- ذرت نصف پیمانه
- قارچ یک بسته کوچک
- فلفل دلمه ای ترجیحا رنگی یک عدد
- سیر دو حبه
- ادویه ها شامل نمک، فلفل سیاه، پودر پاپریکا، پودر دارچین و پودر زنجبیل به مقدار لازم
- رب گوجه یک قاشق غذاخوری
دستور پخت پلو مراکشی با مرغ خوشمزه و متفاوت
برای شروع ابتدا پیاز نگینی را با مقداری روغن تفت بدین و وقتی نرم شد سینه مرغ مکعبی خرد شده را به همراه ادویه ها اضافه کنید و تفت بدین و در تابه را بذارین و (هراز گاهی هم بزنید تا ته نگیره) و زمان بدین تا مرغ کاملا پخته بشه.
سپس فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت بدین و ذرت پخته را اضافه کنید و قارچ را جداگانه تفت بدین تا آب آن کشیده بشه و به مواد اضافه کنید و لوبیا سبز پخته شده را اضافه کنید.
(برای پخت لوبیا سبز اول به لوبیا سبز یک استکان آب اضافه کنید و در قابلمه را بذارین تا نیم پز بشه و بعد با کمی روغن تفت بدین) و سیر رنده شده را اضافه کنید و کمی تفت بدین.
در ادامه رب گوجه را اضافه کنید و کمی تفت بدین و برنج را آبکش کنید یکم برنج را زنده تر آبکش کنید و ته دیگ مورد نظر را ته قابلمه بذارین و یک کفگیر برنج بریزید روی آن کمی دارچین بپاشید به اندازه یک کفگیر مواد مرغ و سبزیجات را روی برنج بریزید و همین طور لایه لایه تکرار کنید و در آخر مقداری روغن روی برنج بریزید و در قابلمه را بذارین و روی شعله ملایم دم کنید. امیدوارم مورد پسندتون باشه.