2.9/5 - (18 امتیاز)

مینی پیتزا مرغ فینگر فودی عالی، جذاب و فوق العاده مناسب برای پذیرایی در انواع مجالس و مهمانی ها ست.

مواد لازم برای تهیه مینی پیتزا مرغ

مواد لازم برای برای خمیر

  • آرد سفید حدوو ۲۲۵ گرم (حدود ۱.۵ لیوان)
  • آب ولرم ۶۰ گرم (حدود ۱/۴ لیوان)
  • شیر ولرم ۶۰ گرم (حدود ۱/۴ لیوان) می تونید جاش از آب ولرم هم استفاده کنید)
  • پودر خمیر مایه ۵ گرم (حدود ۱ قاشق مرباخوری)
  • نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
  • شکر ۱ قاشق چای خوری
  • روغن مایع ۳۰ گرم (حدود ۶ قاشق غذاخوری)

مواد مینی پیتزا مرغ (کاملا سلیقه ای)

  • سینه مرغ ۱ عدد
  • فلفل دلمه ای نصف عدد
  • قارچ ۶ عدد
  • ذرت ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه و پاپریکا و آویشن به میزان لازم
  • سیر یا پودر سیر

طرز تهیه مینی پیتزا مرغ فینگرفودی

طرز تهیه مینی پیتزا مرغ

برای شروع ابتدا آب ولرم و شکر و خمیر مایه رو مخلوط کردم و در ظرف رو گذاشتم ۵ تا ۱۰ دقیقه به عمل بیاد.

در ظرف بزرگتر شیر ولرم، نمک، روغن رو مخلوط کردم، خمیر مایه به عمل اومده رو اضافه کردم و آرد که الک کرده بودم کم کم ریختم، میزان آرد تقریبی هست، با احتیاط بریزید، آرد زیادی لطافت خمیر رو می گیره.

خمیر رو یا با دست ۱۰ دقیقه ورز بدید یا برای ورز دادن می تونید از دستگاه خمیرزن کمک بگیرید. خمیر نرم و لطیفی هست، بعد از ورز خوردن در ظرفی که کمی چرب کردم، گذاشتم و روش رو پوشوندم، حدود یک ساعت استراحت داشته باشه (تا جایی که حجم خمیر بیشتر بشه)

سینه مرغ رو مکعبی خرد کردم و با کمی روغن تفت دادم و سرخ کردم. قارچ ورقه ای شده رو اضافه کردم و تفت دادم. فلفل دلمه ای خرد شده، ذرت، نمک، فلفل، پاپریکا و آویشن ریختم و از حرارت برداشتم.

خمیر بعد از استراحت پفش رو گرفتم و یک دقیقه ورز دادم. در ابتدا به ۸ قسمت تقسیم کردم. ‌کف سینی رو با کمی روغن چرب کردم. چونه ها رو در سینی پهن کردم و برای این که مرتب و یک سایز بشه با کاتر گرد قالب زدم. اضافه های خمیر هم دو قسمت کردم.

در کل ۱۰ تا خمیر پیتزا شد.

با چنگال خمیر رو سوراخ هایی ایجاد کردم. روش سس گوجه زدم و کمی پنیر پیتزا، مواد مرغی رو ریختم و روش مجدد پنیر پیتزا ریختم. کمی هم فلفل دلمه ای خرد شده و آویشن ریختم.

با اسپری آب روی پیتزا آب پاشیدم (این کار جهت کش اومدن پنیز پیتزا انجام میشه)

سینی رو در فر قرار دادم. فر برقی ۱۶۰ الی ۱۶۵ درجه، طبقه وسط، المنت پایین روشن، حدود ۲۵ دقیقه، در آخر المنت بالا ۲ الی ۳ دقیقه روشن ‌.

فر گازی دمای ۱۸۰ درجه، طبقه وسط، حدود ۲۵ دقیقه، در آخر گریل ۲ الی ۳ دقیقه روشن. بدون فر در تابه روی گاز. نوش جان