4.5/5 - (29 امتیاز)

کوکو سیب زمینی رو به احتمال خیلی زیاد خیلی درست کردید، اما این کوکو سیب زمینی شکم پر مجلسی یه چیز دیگه‌ست. هم خوشمزه، هم مجلسی و شیک! امیدوارم که کوکو سیب زمینی شکم پر رو به این روش درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.

مواد لازم برای تهیه کوکو سیب زمینی مجلسی شکم پر با گوشت چرخ کرده

  • سیب زمینی ۳ عدد
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • گوشت چرخ کرده ۱۰۰گرم
  • فلفل دلمه ۱ عدد
  • پیاز ۱ عدد
  • نمک به مقدار لازم
  • فلفل سیاه به مقدار لازم
  • زردچوبه به مقدار لازم
  • پودر پیاز به مقدار لازم
  • پودر سیر به مقدار لازم
  • پودر دارچین به مقدار لازم
  • پودر گل محمدی به مقدار لازم
  • آرد سوخاری به مقدار لازم
  • زعفران دم کرده به مقدار لازم
  • پنیر پیتزا به مقدار لازم

دستور پخت کوکو سیب زمینی مجلسی شکم پر با گوشت چرخ کرده

طرز تهیه کوکو سیب زمینی مجلسی شکم پر با گوشت چرخ کرده
برای شروع ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و در روغن تفت دهید. سپس گوشت چرخ کرده را با فلفل دلمه نگینی تفت دهید.

در ادامه نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر پیاز، پودر سیر، پودر دارچین و پودر گل محمدی را اضافه کنید.

سپس سیب زمینی ها را آب پز کنید و سپس رنده کنید (یا با گوشت کوب له کنید). تخم مرغ و زعفران و ادویه ها را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

در ادامه کف تابه را چرب کنید نصف مایه سیب زمینی را کف تابه پهن کنید سپس مایه گوشتی را ریخته و در صورت دلخواه کمی پنیر پیتزا بریزید، سپس نیم دیگر مایه کوکو را ریخته و خوب صاف کنید.

سپس روی شعله متوسط با شعله پخش کن قرار بدید وقتی یه طرف کوکو سرخ شد طرف دیگه رو برگردونید (می تونید در فر ۱۸۰ درجه سانتی گراد هم به مدت ۱۵ تا ۲۰دقیقه بسته به دمای فر قرار دهید و در آخر گریل را روشن کنید. نوش جان

نکات طلایی کوکو سیب زمینی

  • اولین راز خوشمزگی کوکو اینکه سیب زمینی هارو بدون پوست با آب خیلی کم با نمک بذارین بیست دقیقه حسابی بپزه، برای ااینکه پخت یکسان باشه سیب زمینی ها را کامل به قطعات مساوی خرد کنید.
  • دومین راز سیب زمینی ها را تا داغ هستین حسابی پوره کنید رنده نکنید.
  • ادویه ها را اصلا حذف نکنید به خصوص پودر سبر و پودر پیاز که تمام خوشمزگی وخاص بودنش به همیناست، زردچوبه هم به نسبت بقیه بیشتر بزنید.
  • سبزیجات خشک دلخواهه هر کدوم رو داشتین میتونید به تنهایی اضافه کنید اما همیشه سعی کنید یه شیشه سبزی معطر داشته باشین که هر بار یه مقداریشو داخل کوکو وکتلت هاتون بریزین و طعمشو صد برابر خوشمزه تر کنید.
  • آرد نشاسته ذرت راز وا نرفتن تضمینی کوکوی شما و ترد و پوک شدن کوکو میباشد پس حذفش نکنید اگر در دسترستون نبود آرد سوخاری نان بزنید.
  • هر سه عدد سیب زمینی بزرگ یدونه تخم مرغ کافیشه بیشتر نزنید که مایع کوکو شل نشه و بوی تخم مرغ نگیره.
  • حتما موقع سرخ کردن کوکو یه ظرف آب کناردستتون بذارین حتما وهر بار دستتون رو مرطوب کنید و از مایع کوکو بردارین وحالت بدین این کار سبب ترد شدن کوکوی شما میشه.
  • روغن تابه حتما باید داغ داغ باشه و از همون اول زیاد بریزین که وسط پخت اضافه نکنید.
  • با این روش جذب روغن کوکو هم به شدت پایبنه و به نظرم عالیه.

طرز تهیه کوکو سیب زمینی با قارچ

مواد لازم برای ۳ نفر

  • سیب زمینی ۳ عدد متوسط
  • قارچ ۴ عدد
  • جعفری خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
  • پیازچه خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • سیر ۲ حبه
  • پیاز کوچک ۱ عدد
  • نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه

سیب زمینی رو آبپز کردم، پوستش رو کندم و له کردم ( و یا رنده کنید). قارچ ها رو نگینی ریز خرد کردم و با مقدار کمی روغن با حرارت بالا تفت دادم.

به سیب زمینی اضافه کردم، پیاز کوچکی رو رنده کردم و آبش رو گرفتم، سیر رو هم له کردم و اضافه کردم. سبزیجات دل به خواهی هست من از جعفری خرد شده و پیازچه خرد شده استفاده کردم و به موادم اضافه کردم.

نمک و زردچوبه و فلفل هم ریختم. تخم مرغ رو با چنگال زدم و اضافه کردم و با هم ترکیب کردم.

داخل تابه ای روغن ریختم، حرارت ملایم هست و از مواد کوکو ریختم و سرخ کردم. من از قالب استفاده کردم و داخل تابه قرار دادم که با روغن هم چرب میشه و گرم بشه و بعد مایه کوکو رو ریختم، وقتی کمی گرفت از قالب جدا کردم. می تونید قالب هم استفاده نکنید و با قاشق داخل تابه بریزید. وقتی یک طرفش سرخ شد برگردوندم تا طرف دیگه اش هم بپزه و سرخ بشه.