4.4/5 - (7 امتیاز)

اگه دلت یه کتلت بدونِ گوشتِ ترد و خوشمزه میخواد همین کتلت گیاهی خود خودشه. بریم که با هم این کتلت خفن و خوشمزه رو درست کنیم. این کتلت با سویا درست شده و در نهایت خیلی ترد و خوشمزه میشه و به نظرم که چیزی از کتلت با گوشت کم نداره.

من وقتی که گوشت تازه ندارم و باید از فریزر دربیارم و زمان ندارم ترجیح میدم این کتلت خوشمزه رو با سویا درست کنم. عالی میشه، پیشنهاد می کنم شما هم امتحانش کنید اگه تا حالا درست نمی‌کردید.

مواد لازم برای تهیه کتلت گیاهی با سویا

  • سیب زمینی دو تا سه عدد متوسط
  • پیاز یک عدد بزرگ یا دو تا کوچیک
  • سویا خیس خورده نصف‌ پیمانه
  • تخم مرغ یک عدد
  • پودر سوخاری‌ یک و نیم تا دو قاشق غذاخوری
  • یک حبه سیر رنده شده
  • هویج رنده شده یک عدد کوچک (درصورت تمایل)
  • زردچوبه نصف قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری
  • پودر دارچین نصف قاشق چای خوری
  • آویشن ۱/۴ قاشق چای خوری
  • نمک یک قاشق چای خوری
  • زعفران دم کرده یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه کتلت گیاهی با سویا

طرز تهیه کتلت گیاهی با سویا

برای شروع ابتدا سیب زمینی و پیاز رو رنده کنید. من از رنده ریز استفاده کردم. سپس هویج و سیر رنده شده رو اضافه کنید.

سویا خیس خورده رو من با میکسر چند پالس زدم تا ریز بشه. اما می تونید این مار رو نکنید و بعد از خیس خوردن آبکش کنید و به مواد اضافه کنید.

سپس آرد سوخاری، ادویه ها رو اضافه کنید و کم مواد رو مخلوط کنید. در ادامه تخم مرغ و زعفران رو اضافه کنید و مواد رو هم بزنید تا کامل مخلوط بشن.

ادویه ها رو با دست و دلبازی بریزید. البته نه دیگه خیلی هم زیاد. هویج اختیاریه من داشتم ریختم خوشمزه میشه نداشتین میتونید نزنید. پودر سوخاری رو حذف نکنید‌.

تابه رو روی شعله بذارید و روغن فراوون بریزید و بعد از شکل دادن به کتلت ها اونا رو داخل تابه بندازین و یک طرفش که سرخ شد برگردونید و طرف دیگه رو سرخ کنید.

خیلی ضخیم نباشه یعنی خیلی بزرگ و حجیم مواد رو سرخ نکنید که بعد حالت خمیری داشته باشه. اندازه یه نارنگی از مواد بردارید کافیه. (من خودم ترد دوست دارم و روش حساسم)

روغن هم کاملا داغ باشه. در نهایت این کتلت رو با سس دست ساز یا گوجه سرخ شده و مخلفات نوش جان کنید.