4.8/5 - (9 امتیاز)

اگه مثل من عاشق کوکی هستید اونم از نوع سالم و مقوی، پیشنهاد می کنم حتما این کوکی زنجبیلی خوشمزه رودرست کنید و از طعم و مزه اش بی نظیرش لذت ببرید. یه کوکی زنجبیلی خوشمزه که نمیتونی ازش بگذری!

مواد لازم برای تهیه کوکی زنجبیلی

  • آرد دو پیمانه
  • شکر قهوه ای نصف پیمانه
  • تخم مرغ یک عدد
  • شیره خرما یا انگور یک سوم پیمانه
  • روغن مایع ۱۵۰گرم
  • زنجبیل رنده شده یک قاشق غذاخوری
  • دارچین یک چهارم قاشق چای خوری
  • پودر زنجبیل یک چهارم قاشق چای خوری
  • بکینگ پودر یک قاشق چای خوری
  • جوش شیرین ۱/۴ قاشق چای خوری
  • پودر میخک (اگه داشتین) ۱/۴ قاشق چای خوری

دستور پخت کوکی زنجبیلی نرم و خوشمزه

طرز تهیه کوکی زنجبیلی نرم و خوشمزه

برای تهیه این کوکی زنجفیلی خوشمزه و سالم، ابتدا شکر قهوه ای رو داخل کاسه ای بریزید. تخم مرغ رو روغن مایع رو بهش اضافه کنید. شروع کنید به همزدن و با همزن برقی هم بزنید و به خوبی مخلوط کنید.

کوکی زنجبیلی نرم
سپس زنجبیل رو اضافه کنید. آرد، سپس ادویه ها و بکینگ پودر و جوش شیرین رو بریزید.

دستور پخت زنجبیلی نرم

مواد رو هم بزنید و مخلوط کنید تا خمیری یکدست و لطیف بدست بیاد.

طرز تهیه کوکی زنجفیلی

از خمیر گلوله هایی به اندازه گردو بردارید.

دستور پخت کوکی زنجفیلی

در صورت تمایل در مقداری شکر دانه درشت بغلتانید ‌و سپس روی سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و خمیر های آماده شده رو روی کاغذ بگذارید.

آموزش کوکی زنجفیلی

سینی رو در فری که از ده دقیقه قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید . بعد از ۱۵ دقیقه کوکی ها می‌پزند و کمی‌پهن تر می‌شوند.

وقتی زیر کوکی ها طلایی شد از فر خارج کنید‌.زیاد در فر نماند بین ۱۵ تا حدود۲۰ دقیقه با توجه به دمای فر، مناسب ترین زمان است.
بیشتر از این تایم کوکی ها خشک میشن.

بعد روب توری بذارید تا سرد بشن و بعد از سرد شدن حتما در ظرف دربسته نگهداری کنید. کوکی ها در مجاورت هوا خشک میشن داخل ظرف نگهداری کنید‌.

حالا وقتِ لذت بردن از این کوکی های سالم و خوشمزه و خوش عطره. چایی فراموش نشه. نوش جان

نکات مهم تهیه کوکی زنجبیلی

  • به جای روغن میتونید به همون میزان از کره استفاده کنید که نتیجه بهتری هم خواهد داشت.
  • آرد رو زیاد نریزید که سفت و خشک نشه.
  • به جای زنجبیل تازه میتونید پودر زنجبیل استفاده کنید. ولی زنجبیل تازه خب عطر و طعم بهتری داره.
  • به جای شکر قهوه ای میتونید سفید بریزید ‌که قطعا توصیه میکنم تو کوکی‌ها لااقل از شکر قهوه ای استفاده کنید طعمش رو خیلی تغییر میده.
  • از هر شیره ای میتونید استقاده کنید خیلی رقیق نباشه فقط چون باز میزان آرد رو تغییر میده.

روش دوم

طرز تهیه کوکی زنجبیلی ترد

این کوکی زنجبیلی یا همون کوکی جینجر اغلب برای دکور کردن استفاده میشه چون از استقامت بیشتر نسبت به کوکی های دیگه برخورداره! میتونید با ایسینگ و یا فوندانت کاورش کنید.

مواد لازم کوکی زنجبیلی

  • کره به دمای محیط رسیده ۱۱۳ گرم
  • شکر ۱۰۰ گرم (اگر شکرتون دونه درشت هست حتما سه پالس تو خرد کن بریزید یکم ریز بشه(پودرش نکنیدا)
  • تخم مرغ کامل ۳۰ گرم (یک تخم مرغو کامل که حدودا ۶۰گرم هست رو هم بزنید تا از لختگی در بیاد و حالا ۳۰ گرمشو بردارید که به مواد اضافه کنید)
  • شیره انگور یا شیره ی خرما (هر کدوم که داشتید)
  • ۱/۲ پیمانه
  • آرد ۱۲۵ گرم
  • نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
  • جوش شیرین ۱/۴ قاشق چایخوری و ۱/۸ قاشق چایخوری
  • پودر دارچین ۱/۲ قاشق چایخوری
  • پودر زنجبیل ۱ قاشق چایخوری
  • پودرجوز هندی ۱/۸ قاشق چایخوری

طرز تهیه

ابتدا کره هم دمای محیط را چند ثانیه هم بزنید سپس شکر را افزوده و هم بزنید تا کاملا کرمی رنگ شوند.

تخم مرغ و شیره را اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم بزنید همه مواد خشک را با هم مخلوط و الک کنید و در چند مرحله اضافه کنید و هم بزنید از جاییکه احساس کردید خمیر جمع شده یا به همزن فشار میاد همزن را کنار گذاشته و با دست خمیر را جمع کنید و همه آرد رو اضافه کنید و خمیر را داخل کیسه فریزر پهن کنید و حداقل ۱۰تا ۱۲ ساعت داخل یخچال استراحت دهید.

بعد از گذشت این زمان مقداری از خمیر را جداکرده و مابین دو کیسه فریزر خمیر را به ضخامت دو الی سه میلیمتر با وردنه پهن کنید (و برای راحت تر کاتر خوردن در این مرحله خمیر را ده دقیقه داخل فریزر قرار دهید سپس کیسه را از روی خمیر بلند کنید کاتر بزنید و داخل سینی که با کاغذ روغنی پوشوندید با کمی فاصله بچینید و در فر از قبل گرم شده در طبقه وسط با دمای ۱۷۰ درجه بپزید) زمان پخت بستگی به ضخامت کوکی داره هر چی ضخیم تر باشن زمان بیشتری نیازه برای کوکیهای به ضخامت دومیلیمتر ده دقیقه زمان لازمه.

نکته ی بعدی که باید بهتون بگم اینه که رنگ خمیر من قبل از پخت تیره نشد دلیلش نوع شیره ای هست که استفاده کردم، در واقع رنگ شیره ای که استفاده میکنید رنگ خمیر شما رو تغییر میده که البته بعد از پخت باز هم رنگ خمیر تیره تر میشه! در واقع این خمیر تیره اس و بعد از پخت هم به مراتب تیره تر میشه.

این رسپی یکی از متداولترین و خوش طعم ترین رسپی های کوکی زنجبیلی هست که پیشنهاد میکنم حتما ازش استفاده کنید.