4.3/5 - (209 امتیاز)

این کیک انگلیسی دو رنگ رو از دستش ندین که قول میدم با یه بار امتحان کردن عاشقش میشین! یه کیک با بافت فوق العاده پنبه ای و با یه پف جانانه، اندازه هاش هم با لیوانه، خیلی هم راحت و آسون و بی دردسر آماده میشه.

مواد لازم برای تهیه کیک انگلیسی دو رنگ

  • 4 عدد تخم مرغ درشت
  • 1 لیوان شکر دانه ریز
  • 1/2 لیوان روغن مایع
  • 1/2 لیوان شیر ولرم
  • 2 لیوان سرپر آرد قنادی
  • 2 قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • 2 قاشق غذاخوری زعفران غلیظ دم کرده
  • 1 بسته وانیل شکری یا نوک قاشق چای خوری وانیل
  • پودرکاکائو به میزان لازم

دستور پخت کیک انگلیسی دو رنگ بسیار خوشمزه

طرز تهیه کیک انگلیسی دو رنگ
اول از تمام سطح قالب تون رو با کره چرب کنید، آرد پاشی کنید و قالب رو برگردونید تا آرد اضافه خارج بشه و بزارین داخل فریزر. قالب مناسب این کیک سایز 23 و 24 میان تهی هستش. آرد و بکینگ پودر رو هم خوب مخلوط کرده و 3 مرتبه الک کنین و کنار بزارین.

زرده و سفیده ی تخم مرغ ها رو از هم جدا کنید. 2 دقیقه سفیده ها رو میزنیم تا از لختگی دربیاد، یک سوم میزان شکر رو بهش اضافه کرده و مجدد هم میزنیم تا سفیده ها کاملاً پفکی بشه، کاسه سفیده ها رو داخل یخچال میزاریم تا خنک بمونه.

زرده ها رو یکم زده تا باز بشن، مابقی شکر و وانیل رو بهش اضافه کرده و 5 دقیقه با دورتند همزن میزنیم تا کرمی و کشدار بشه. روغن رو بهش اضافه کرده و 1 دقیقه هم می زنیم. حالا شیر ولرم رو بهش اضافه کرده و مجدد 1 دقیقه دیگه هم می زنیم.

همزن رو کنار گذاشته و آرد رو کم کم بهش اضافه کرده و با همزن دستی مواد رو آروم فولد می کنیم. در آخر سفیده ها رو طی 4 مرحله به مواد اضافه کرده و آروم مخلوط می کنیم.

یک سوم از مایه رو جدا کرده و زعفران غلیظ رو بهش اضافه کرده و مخلوط می کنیم. کف قالب نصف مواد سفید رو ریخته و روی اون یه لایه پودر کاکائو الک می کنیم.

مواد زعفرانی رو آروم رو کاکائو ریخته و مجدد یه لایه پودرکاکائو الک می کنیم. در آخر مابقی مواد سفید رو آروم داخل قالب می ریزیم. قالب رو داخل فر از یه ربع قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت تقریبی 45 دقیقه میزاریم.

نکات مهم تهیه کیک انگلیسی دو رنگ

  • پف این کیک خیلی زیاده، سایز قالب رو رعایت کنید.
  • ورق بزنید عکس قالب رو گذاشتم.
  • به دلخواه می تونید از چند قاشق گلاب هم داخل مواد کیک استفاده کنید.
  • تعداد لایه های کاکائو سلیقه ای هستش.
  • پودر کاکائو رو با حوصله الک کنید تا تمام سطح کیک رو بپوشونه، لایه ی بعدی رو خیلی آروم روی کاکائو بریزن تا جابجا نشه، نیازی به صاف کردن سطح مایه کیک نیست فقط هر لایه، لایه قبلی رو کامل پوشش بده.