دلمه کلم برگ سفید یک دلمه متفاوت و خوشمزهست که هم با گوشت چرخ کرده و هم بدون گوشت چرخ کرده میتونید درست کنید. من تو این دستور پخت دلمه کلم برگ گوشت رو حذف کردم. اما شما اگه دوست داشتید اضافه کنید. امیدوارم از این دستور پخت دلمه کلم برگ سفید در مجله آشپزی آشپزمگ خوشتون بیاد.
مواد لازم برای تهیه دلمه کلم برگ سفید
- کلم برگ سفید ۱ عدد بزرگ
- پیاز نگینی خرد شده ۱ عدد
- گوشت چرخ کرده 250 گرم (به دلخواه)
- برنج ۱ پیمانه (از نیم ساعت قبل با آب گرم خیس کنید)
- سبزی پاک و خرد شده ۱ کیلو (شوید، گشنیز،جعفری، پیازچه)
- رب گوجه فرنگی ۴ الی ۵ قاشق سوپخوری
- کره ۱۰۰ گرم
- نمک به مقدار لازم
- فلفل به مقدار لازم
- زردچوبه به مقدار لازم
- شکر ۱ پیمانه
- سرکه ۱ و ۱/۲ پیمانه
- زعفران به مقدار لازم
طرز تهیه دلمه کلم برگ سفید با رب گوجه
برای شروع ابتدا آب را بجوشانید و ته کلم را با چاقو جدا کرده و در آب جوش بیاندازید تا کلم ها برگ برگ جدا شوند.
سپس ۱۰ دقیقه جوشانده و در آبکش بریزید و به وسیله ی چاقو یا قیچی قسمت وسط آنرا جدا کنید.
پیاز را در کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود سپس زرد چوبه (و به دلخواه گوشت) را اضافه کنید و تفت دهید بعد رب گوجه، نمک و فلفل، برنج، سبزی، کره، زعفران و مقداری سرکه و شکر هم اضافه کنید و اجازه دهید تا آب اضافی مواد گرفته شود.
سپس مقداری از مواد را در قسمت بالای کلم برگ ها گذاشته و به صورت رول بپیچید و در قابلمه کنار هم چیده و روی آن مقداری آب جوش و زعفران ریخته و بگذارید حدود ۱ تا ۱/۵ ساعت بپزد.
در ۱۰ دقیقه ی آخر بقیه ی شکر و سرکه و مقداری زعفران و ۱ قاشق رب گوجه و کره را با هم مخلوط کنید و روی دلمه ها بریزید و اجازه دهید که این چاشنی به خورد دلمه ها برود سپس در ظرف مورد نظر سرو و نوش جان کنید.